Groenpolis.nl introduceert groene autoverzekering

Groenpolis.nl introduceert groene autoverzekering van Groenpolis.nl

Door: Groenpolis.nl  03-01-2008
Trefwoorden: Verzekeringen, Co2 Compensatie, Groene Autoverzekering

Paul Buijing introduceert www.groenpolis.nl.

Met de lancering van de site www.groenpolis.nl biedt Paul Buijing Nederland (particulier en bedrijven) de mogelijkheid om rechtstreeks dé groene autoverzekering af te sluiten. De autorijder compenseert bij deze autoverzekering de CO2-uitstoot met ondre anderehet planten van 7 bomen per jaar.

 Paul: ‘recent introduceerde verzekeraar Delta Lloyd deze duurzame verzekering, welke past bij bewust en duurzaam omgaan met de omgeving’. Minder of niet auto rijden is natuurlijk nog veel beter voor onze omgeving, maar mensen hebben nu eenmaal hun verworvenheden. Op eenvoudige wijze kan de autorijder nu toch compenseren. Eigenlijk heel eenvoudig. De groene autoverzekering verschilt qua premie en dekking niet van de reguliere autoverzekering, maar biedt wel twee belangrijke extra’s: aanplanten van 7 bomen in Costa Rica per verzekeringsjaar en beleggen van de premies in zogenaamde groenfondsen. Steeds meer mensen maken zich zorgen om het klimaat en de film van Al Gore, Live Earth en vooral de bijzondere weersomstandigheden vergroten dit bewustzijn.

Delta Lloyd, de verzekeraar achter groenpolis.nl heeft in dit kader samenwerking gezocht met Stichting Milieukeur en Het Klimaatbureau. Het bomentraject verloopt via het International Tree Fund en garandeert de daadwerkelijke compensatie en aanplant. www.groenpolis.nl kan daarom ook het bekende “Hier” logo voeren.

Paul Buijing is al 18 jaar actief in de financiële dienstverlening. Zijn verwachting is dat er binnen 2 jaar een volledige groene productlijn is in financiële producten. Groen beleggen kan al een tijdje, de groene hypotheek is al op de markt en nu dus ook de groene autoverzekering met concrete compensatie. Hierbij valt op dat de klant niet duurder uit is, maar wel duurzamer! Paul: ‘overheden en semi-overheden zijn binnen 3 jaar verplicht om zogenaamd duurzaam in te kopen en dit zal het draagvlak voor dit soort producten alleen maar vergroten’.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Buijing of onze website bezoeken.

 www.groenpolis.nl

info@groenpolis.nl

 

Trefwoorden: Co2 Compensatie, Groene Autoverzekering, Groene Verzekering, Groenpolis.nl, Verzekeringen,