Majesta Uitvaartzorg voor Dieren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Agro Business Park 68 , 6708 PW Wageningen, Gelderland

E-mail

Over Majesta Uitvaartzorg voor Dieren

Een liefdevol afscheid

familie kleinUw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat het moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

De dierencrematoria van Majesta bieden verschillende opties om een crematie te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget wat u in gedachten hebt. Welke optie u ook kiest: bij een dierencrematorium van Majesta worden alle overleden dieren met evenveel respect behandeld! Onze dienstverlening kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Op deze website vertellen wij u over de service die onze dierencrematoria u kunnen bieden. Ook vindt u er veel nuttige informatie die voor u, als eigenaar van een huisdier, van belang kan zijn. Want als het moment daar is, dat u afscheid moet nemen, dan is het prettig dat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Zo krijgt u achteraf geen spijt.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de vestiging van uw keuze. Met meer dan 10 vestigingen in heel Nederland heeft Majesta Dierencrematoria altijd wel een vestiging bij u in de omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Majesta Uitvaartzorg voor Dieren in Agro Business Park 68, Wageningen Gelderland 6708 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6708 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688691]