Margreet van Harn nieuwe directeur Nederlands Bakkerij Centrum

Margreet van Harn nieuwe directeur Nederlands Bakkerij Centrum van Nederlands Bakkerij Centrum

Door: Nederlands Bakkerij Centrum  29-06-2007
Trefwoorden: Bakkerij, Directeur, Nederlands Bakkerij Centrum

Margreet van Harn, 49 jaar, heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse sectoren binnen de food branche, onder andere als marketing directeur bij Danone Nederland, The Greenery en Nutreco/Marine Harvest, waar zij nu Marketing Director Europe is.
Van Harn is een ondernemende persoonlijkheid, die de taal van versondernemers zoals bakkers verstaat en spreekt. Ze is bovendien ervaren in het ontwikkelen en uitvoeren van strategische veranderingsprocessen op diverse niveaus.

Onder het doortastend leiderschap van Van Harn zal het Nederlands Bakkerij Centrum meer herkenbaar en zichtbaar naar buiten treden in de bakkerij. Ze zal daarbij het NBC èn de bakkerijketen inspireren tot verdere vernieuwing en samenwerking, zoals zij ook deed bij de ondernemingen waar zij eerder werkte.

Het College van Bestuur is blij met de komst van Margreet van Harn en spreekt het vertrouwen uit dat zij met veel enthousiasme en energie leiding zal geven aan het Nederlands Bakkerij Centrum.


=======================================================

Noot voor de redactie

Voor meer informatie neemt u contact op met Rin van der Molen, namens de NBOV lid van het College van Bestuur van het Nederlands Bakkerij Centrum. Rin van der Molen is bereikbaar via telefoonnummer 0182-693030.

Meer informatie over het Nederlands Bakkerij Centrum vindt u op www.nbc.nl.

De bijgaande foto is vrij van rechten, mits vermelding: Foto Zefanja Hoogers, www.zefanja.eu

Trefwoorden: Bakkerij, Directeur, Nederlands Bakkerij Centrum

Contact Nederlands Bakkerij Centrum

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share