Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie D Oppenoorth

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roghorst 208 , 6708 KT Wageningen, Gelderland

E-mail

Over Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie D Oppenoorth

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose of trance, om contact te maken met de onbewuste oorzaken van een probleem, bv. bij trauma's, angst, eet- en slaapproblemen, stress, burnout, prikkelbare darm, hyperventilatie, pijn, rouw, angst voor bevalling. Hypnotherapie is ook zeer geschikt om het zelfvertrouwen te versterken.
Er wordt gebruik gemaakt van hypnose, vele psychotherapeutische technieken, RET, mindfulness, EMDR, EFT en lichaams-en ademoefeningen.
Hypnotherapie is geschikt voor iedereen die beschikt over een "normale" intelligentie, niet lijdt aan een zwaar psychiatrisch probleem en gemotiveerd is om actief aan zijn probleem te werken.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hypnotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wageningen Gelderland

Is Praktijk voor Hypnotherapie en Psychotherapie D Oppenoorth in Roghorst 208, Wageningen Gelderland 6708 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6708 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825270]