SKL

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Agro Business Park 24 , 6708 PW Wageningen, Gelderland

E-mail

Over SKL

De Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) in Wageningen is een onafhankelijke keuringsinstelling. De stichting heeft als doelstelling het bevorderen en verbeteren van de goede werking van trekkers, machines en installaties die gebruikt worden in de land- en tuinbouw.

SKL doet dit met name door het organiseren van periodieke keuringen voor diverse soorten apparatuur en machines. De inhoud van deze keuringen kan door SKL zelf opgesteld zijn of door anderen vastgesteld zijn waarbij SKL de organisatie en controle op kwaliteit uitvoerd. De keuringen van de machines vindt plaats bij door SKL erkende keuringsstations. Bedrijven kunnen erkend worden als SKL keuringstation als deze voldoen aan vastgestelde voorschriften qua testapparatuur en keurmeesters. Deze SKL erkende keuringstations voeren de keuringen uit volgens een vastgesteld uniform protocol. Indien aanwezig zijn deze keuringsprotocollen gebaseerd op bestaande ISO of EN normen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SKL in Agro Business Park 24, Wageningen Gelderland 6708 PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6708 PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3726302]