Taxi 10000

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Agro Business Park 69 , 6708 PV Wageningen, Gelderland

E-mail

Over Taxi 10000

Sinds jaar en dag is Taxi 10000 een bekende naam in en rond Wageningen.

Taxi 10000 is actief in de omgeving van Wageningen, maar ook buiten Wageningen kunt u van onze diensten gebruik maken. Zo rijden wij in Rhenen, Renkum, Heelsum, Wolfheze, Bennekom en Ede. In het weekend zelf in het buitengebied, dus in Wekerom, Harskamp en Otterlo.

Wageningen ligt op 8 kilometer van station Ede-Wageningen. Vanuit of naar Wageningen kost een stationsritje ongeveer tussen de 15 en 30 euro. Wilt u een taxi of taxibusje, stationcar of limousine? Taxi 10000 staat voor u klaar.

Speciaal vervoer voor ouderen

Inwoners van Wageningen die de 65 gepasseerd zijn, kunnen tegen een kleine vergoeding taxibonnen halen in de wijkcentra van Solidez. Met een taxibon kan een taxiritje gemaakt worden binnen Wageningen. U mag gratis passagiers meenemen vanaf hetzelfde adres. Voor een beperkt aantal bestemmingen buiten Wageningen bent u meer bonnen kwijt.
Geeft u vooraf even door met hoeveel personen u reist. Meer informatie vind u op de taxikaart of bij Solidez.

AIRPORTSERVICE

Mits 24 uur van te voren besteld rijden wij voor een scherp tarief naar diverse luchthavens. U deelt de taxi niet met anderen, zodat uw reis zo vlot mogelijk verloopt.

Overig vervoer

Directievervoer, groepsvervoer, schoolvervoer voeren wij natuurlijk ook uit. Zo brengen wij kinderen naar de Buitenschoolse Opvang op verzoek van de ouders zelf. Speciale verzoeken zijn voor ons een uitdaging. U vraagt, wij rijden.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/taxi10000/
Twitter: https://twitter.com/taxi10000

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Taxi 10000 in Agro Business Park 69, Wageningen Gelderland 6708 PV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6708 PV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821087]