The Field of Love - Tantra massage, Relatiecoaching & Intimiteitscoaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sprengerlaan 5 2 , 6703 EZ Wageningen, Gelderland

E-mail

Over The Field of Love - Tantra massage, Relatiecoaching & Intimiteitscoaching

Wil jij je levensenergie, liefde, sensualiteit en intimiteit weer volop en vrij laten stromen? Voor jezelf of in je relatie? Kijk op de website en maak online een afspraak!

"Touch comes before sight, before speech.
It's the first language and the last, and it alway's tells the truth."
Margaret Atwood

Als trainer/coach heb ik ruim 25 jaar mensen getraind, begeleid en gecoacht op tal van verschillende terreinen in hun leven en werk en sinds 2015 doe ik dat op één van de meest kwetsbare en gevoeligste gebieden in ons leven, waar we allemaal als mens zo vaak naar verlangen: liefde, aanraking, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Mijn missie is het om mannen, vrouwen en stellen te begeleiden en te ondersteunen in het weer helemaal vrij laten stromen van hun vitale levensenergie, hun sensualiteit en seksualiteit. Die bron van plezier, creativiteit en levenslust die we allemaal in ons dragen!

Ik doe dat in de vorm van individuele coaching, relatiecoaching, Tantrische massages, workshops en lezingen. Mijn praktijk is gevestigd in Wageningen.

Ik ontmoet je graag!

Paul Krol

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TheFieldofLove/
Twitter: https://twitter.com/TheFieldofLove

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is The Field of Love - Tantra massage, Relatiecoaching & Intimiteitscoaching in Sprengerlaan 5 2, Wageningen Gelderland 6703 EZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6703 EZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754515]