Verpleeghuis Oranje Nassau's Oord, Zinzia Zorggroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kortenburg 4 , 6704 AV Wageningen, Gelderland

E-mail

Over Verpleeghuis Oranje Nassau's Oord, Zinzia Zorggroep

Verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord, dat is wonen op een plek met geschiedenis. Die geschiedenis is overal voelbaar. In het statige gebouw. Op het prachtige uitgestrekte landgoed. In de verhalen. Koningin-moeder Emma besloot in 1898 dat haar residentie een sanatorium moest worden. Nu biedt Oranje Nassau’s Oord in Wageningen een prettig thuis aan 181 ouderen. Een rijke historie, en toch modern en comfortabel.

In Oranje Nassau’s Oord kunt u terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, soma plus en dagbehandeling. Uw situatie, mogelijkheden en gewoonten zijn bepalend voor de zorg. Daarbij kunt u zelf uw leven vorm geven. Welke zorg u ook ontvangt, wij sluiten aan bij wie u bent. Want bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Wij staan voor een leven met kleur.

Zinzia biedt ook behandelzorg bij u thuis aan. De behandelzorg thuis wordt geboden door ons Ambulant Geriatrisch Team (AGT). Het team heeft als doel u te ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. U kunt hierbij denken aan ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek, logopedie en ondersteuning van de specialist ouderengeneeskunde en/ of psycholoog.

Wonen en leven
In Oranje Nassau’s Oord woont u op stand. Op Amaliahof, Julianahof en Wilhelminahof deelt u met uw medebewoners een woning met gezamenlijkewoonkamer en een open keuken. In deze woning heeft u een comfortabele eigen kamer met gedeeld sanitair. Bewoners van het Emmaplein vinden veiligheid en nabijheid in de gedeelde huiskamer. De slaapkamers zijn voor 1 of 2 personen. Afhankelijk van uw situatie kijken wij samen met u naar de mogelijkheden en de oplossing die het beste bij u past

Activiteiten en diensten
In Oranje Nassau’s Oord is altijd wat te doen. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan creatieve workshops, culturele avonden bijwonen, een film in ons filmhuis bekijken, of spelletjes doen. Of een modeshow bezoeken, meedoen aan de bingo of luisteren naar een muziekoptreden. Ook op creatief vlak is er van alles te doen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/ZinziaZorggroep/
Twitter: https://twitter.com/zinziazorggroep

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verpleeghuis Oranje Nassau's Oord, Zinzia Zorggroep in Kortenburg 4, Wageningen Gelderland 6704 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Wageningen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wageningen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wageningen Gelderland, 6704 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826599]