Fysiotherapie Meijer Warnsveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolplein 1 , 7231 GN Warnsveld, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie Meijer Warnsveld

Welkom bij onze praktijk. Fysiotherapie Meijer Warnsveld is een praktijk met 11 collega’s werkzaam op twee locaties in Warnsveld en grenzend aan de wijk Leesten en Zutphen. De praktijk biedt u een ruim aanbod van fysiotherapie op hoog niveau. Voor nagenoeg elke specialisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze lijfspreuk: “De patiënt staat voorop”

Binnen onze praktijk kunt u naast fysiotherapie terecht voor de volgende specialisaties:
•Manuele therapie
•Kinderfysiotherapie
•Bekkenfysiotherapie
•Kinderbekkenfysiotherapie
•Sportfysiotherapie
•Oedeemtherapie
•Oncologische fysiotherapie
•Psychosomatische fysiotherapie

Daarnaast bieden we bewegingstherapie aan voor:
•Neurologische aandoeningen
•Parkinson patiënten
•Oncologische revalidatie
•Bewegen met COPD

Fysiotherapie Meijer Warnsveld is in 1978 gevestigd in Warnsveld en begonnen als een praktijk aan huis aan de Bergkampweg. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een praktijk met 11 actieve collega’s die werkzaam zijn op twee locaties in Warnsveld. De maatschap Fysiotherapie Meijer Warnsveld wordt gevormd door Jan Meijer, Corrie van Hunnik, Gerrit Wansink, Rob Jaspers en Patricia Janssen. Ons motto is: “De patiënt staat voorop” en we zullen er dan ook altijd naar streven om in samenwerking met u een persoonlijk en efficiënt behandelplan op te stellen en u zo de beste behandeling te geven die mogelijk is. Hierbij spelen vertrouwen, gemoedelijkheid en professionaliteit een grote rol.

Op beide locaties zijn naast fysiotherapie ook veel andere (para)medische beroepen gevestigd. Aan onze vestiging aan Schoolplein 1 werken we samen met ergotherapie, osteopathie, de podotherapie en de diëtetiek. In onze tweede vestiging ‘De Blikvanger’ zijn we gevestigd met 4 huisartsen onder één dak. Daarnaast is er samenwerking met de logopedisten en praktijk ondersteuners. Aan de Blikvanger is ook ons secretariaat gevestigd. Hier kunt u eenvoudig een afspraak maken of een vraag stellen.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiomeijer/
Twitter: https://twitter.com/FysioMeijer

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Meijer Warnsveld in Schoolplein 1, Warnsveld Gelderland 7231 GN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Warnsveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Warnsveld Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Warnsveld Gelderland, 7231 GN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824679]