"Op Eigen Kracht" Centrum voor Zitexpertise en Ergotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Gaikhorst 2 , 7231 NB Warnsveld, Gelderland

E-mail

Over "Op Eigen Kracht" Centrum voor Zitexpertise en Ergotherapie

Op eigen Kracht, Centrum voor zitexpertise ontvangt u in Het Heelhuus, gaat op werkbezoek of op huisbezoek. Drijvende kracht van het centrum is Buddha Ossewaarde. Het centrum voor zitexpertise is gevestigd in het Heelhuus, gezondheidscentrum, de Gaikhorst 2, 7232NB te Warnsveld.

Zitexpertise, preventie op de werkplek;
Mijn werkzaamheden als zitexpert bestaan uit totale analyse en preventie op de werkplek en zo nodig training van vaardigheden op de werkvloer. Mijn specialiteit is een totale aanpak van een werkplek/situatie om zo ziekteverzuim te voorkomen in het gehele bedrijf. Zittend werken neemt steeds meer toe en het is van belang dat mensen bewust worden van hoe zij het beste zittend hun werk kunnen doen. Ik geef u de handvatten zodat u bewust wordt van wat zitten inhoudt en hoe u dit op een positieve wijze kunt inzetten op uw werk en in privé. Indien sprake is van een analyse op de werkplek is het van belang dat uw werkgever contact met mij opneemt voor een gesprek ter oriëntatie.
Ook t.a.v. staand werken heb ik de nodige expertise en kan ik deze inzetten voor een betere houding op het werk.

Ergotherapie:
Als u door een ongeval, een handicap, of ziekte niet meer kunt doen wat u graag wilt, is dat vaak heel ingrijpend. Voor u zelf en uw omgeving. U moet wellicht uw dagelijks leven aanpassen. Opnieuw ontdekken wat uw mogelijkheden en beperkingen zijn. Ik begeleid u daarbij op een praktische manier. Door met u te kijken naar wat nog wel mogelijk is. En of u bepaalde dingen misschien op een andere manier kunt doen. Op die manier help ik u om uw eigen kracht aan te boren, zodat u het roer in eigen hand houdt en een nieuw evenwicht vindt in uw leven.

Buddha Ossewaarde is bekend met beperkingen ten gevolge van o.a een beroerte (CVA), ALS, MS, Reuma, ziekte van Parkinson, amputaties, chronisch pijnsyndroom, chronische vermoeidheid, CANSklachten (nek,schouders, armen en handen).

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency, Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is "Op Eigen Kracht" Centrum voor Zitexpertise en Ergotherapie in De Gaikhorst 2, Warnsveld Gelderland 7231 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Warnsveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Warnsveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Warnsveld Gelderland, 7231 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824041]