LEVELTRACK

LEVELTRACK van REALSENSE

Door: REALSENSE  23-08-2011
Trefwoorden: Dataloggers, Grondwatermonitoring, Peilbuizen

 Voor het monitoren van waterstanden biedt REALSENSE u een unieke serie LEVELTRACK dataloggers aan. Met de LEVELTRACK en het open telemetriesysteem H2gO is het online monitoren van bijvoorbeeld grondwaterstanden zeer eenvoudig en voordelig te realiseren. De LEVELTRACK zorgt voor het meten en draadloos verzenden van allerlei actuele waterstanden en kan onafhankelijk van de peilbuis diameter, de afwerking van de straatpot of de mantelbuis worden toegepast.

De LEVELTRACK is een flexibele datalogger die in drie varianten verkrijgbaar is. De LEVELTRACK 10 is voorzien van een geïntegreerde, akoestische niveau opnemer, de LEVELTRACK 20 heeft een externe, akoestische niveau opnemer en de LEVELTRACK 30 is uitgerust met een hydrostatische drukopnemer.

De LEVELTRACK maakt gebruik van GPRS communicatie. Hierdoor beschikt de waterbeheerder (op afstand) over actuele waterpeilen ten opzichte van een referentie. De gebruiker kan online en eenvoudig via internet haar actuele waterpeilen benaderen. Met het open telemetrie en procesautomatiserings-systeem H2gO kunnen waterbeheerders grafieken en rapportages genereren.

Trefwoorden: Dataloggers, Grondwatermonitoring, Grondwaterpeilbeheer, Monitoring systemen, Oppervlaktewaterbeheer, overstortregistratie, Peilbuizen,