Advocaten Brand

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Vergun 26 B , 6931 KD Westervoort, Gelderland

E-mail

Over Advocaten Brand

Brand Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het Personen & Familierecht, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht en Strafrecht. Maar ook voor Incasso- en BOPZ zaken kunt u bij Brand Advocaten terecht. Brand Advocaten bestaat uit advocaten met lange ervaring in deze rechtsgebieden, die een bewuste keus hebben gemaakt voor vergaande specialisatie en focus. Brand Advocaten beschikt over de kennis en ervaring om (complexe) juridische vraagstukken en procedures efficiënt tot een goed einde te brengen. In de advisering staan snelheid, creativiteit en praktisch nut voorop. Brand Advocaten biedt haar cliënten doelmatige en op maatgerichte oplossingen.

De vakkennis en kwaliteit van advisering van Brand Advocaten staat gelijk aan wat u mag verwachten van een gedegen advocatenkantoor. Brand Advocaten onderscheidt zich door een uitstekende beschikbaarheid, persoonlijke benadering en lage kosten. Onze bewust overzichtelijk gehouden omvang maakt dit mogelijk, ook wanneer in teamverband wordt gewerkt.

Bij de keuze procederen of niet trachten wij niet alleen de juridische en feitelijke kant van de kwestie in te schatten maar houden ook rekening met proceseconomische factoren. Brand Advocaten acht het van belang om onze cliënten goed op de hoogte te houden over het verloop van hun zaak en samen met de cliënt de aanpak van hun probleem te bespreken alsmede met elkaar de strategische beslissingen te nemen welke voor het verlenen van rechtsbijstand noodzakelijk zijn. Brand Advocaten is vertrouwd met de noodzaak om de vaak specifiek Nederlandse juridische realiteit in een voor onze cliënten meer vertrouwde context te plaatsen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Advocaten Brand in Het Vergun 26 B, Westervoort Gelderland 6931 KD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Arbeidsrecht diensten in Westervoort Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Westervoort Arbeidsrecht per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Westervoort Gelderland, 6931 KD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826234]