Cyelle Cosmetische Praktijk en Voedingscoach

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Limburg Stirumlaan 13 , 8091 CJ Wezep, Gelderland
Gelderse Vallei, Oldebroek

E-mail

Over Cyelle Cosmetische Praktijk en Voedingscoach

In 2003 startte Coby Bette schoonheidsinstituut Cyelle in Wezep. Doordat ze zich vanaf het begin intensief verdiept en diverse investeringen gedaan heeft in specialistische apparatuur voor huidverbeterende behandelingen groeide de klantenkring dusdanig dat er beslist moest worden om naar een groter pand te verhuizen. Dit werd het huidige schoonheidsinstituut aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep.Inmiddels heeft het instituut drie medewerksters in dienst. Kwaliteit op alle fronten staat centraal bij Cyelle. Dat geldt vanzelfsprekend voor de kwaliteit van de behandelingen en producten, maar ook voor de kwaliteit van de medewerksters.

Service staat voorop. Wij zetten ons er 100% voor in dat onze klanten tevreden de deur uitgaan. Deze visie betekent dat we iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. We realiseren dit onder meer door ons assortiment voortdurend uit te breiden met innovatieve en kwalitatieve producten en behandelingen.

Door de specialistische behandelingen, onder andere op het gebied van anti-huidveroudering en huidverbetering, en afslankbegeleiding met PowerSlim en bodycontourverbetering met LPG Endermologie, komen klanten nu van ver buiten de regio naar het instituut.De nieuwste ontwikkelingen op deze gebieden worden op de voet gevolgd.

Ook is er elke maand een Cosmetisch arts aanwezig, Dr. John Krant, voor behandelingen met injectables.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/cyelleschoonheidsinstituut/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cyelle Cosmetische Praktijk en Voedingscoach in Van Limburg Stirumlaan 13, Wezep Gelderland 8091 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Wezep Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wezep Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wezep Gelderland, 8091 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826579]