AVM lanceert de veelzijdige FRITZ!Box Fon WLAN 7050

Door: Avm Gmbh For International Communication Technology  09-01-2006
Trefwoorden: Computer Hardware, Wlan, Isdn

Wijchen. De nieuwe FRITZ!Box Fon WLAN 7050 is vanaf heden beschikbaar. Het nieuwe product staat aan de top van de FRITZ!Box Fon-lijn en is een router, ADSL-modem, draadloos LAN en een VoIP PBX ineen. Aangesloten toestellen kunnen via internet of de vaste lijn bellen. Bovendien ondersteunt het nieuwe model het gebruik van ISDN-telefoons en ISDN PBX’en voor internettelefonie. Ook ISDN-mogelijkheden zoals drie-gesprekken, doorschakelen en caller ID zijn gewoon te gebruiken bij internetbellen. De router biedt internettoegang tot computers die via één USB- en twee LAN-poorten zijn aangesloten. Bij draadloze verbindingen ondersteunt FRITZ!Box Fon WLAN 802.11g++ met 125 Mbit/s, en WPA2 encryptie. FRITZ!Box Fon WLAN 7050 heeft een consumentenadviesprijs van € 171,55 (excl. BTW).

Alle ISDN-gemak bij internettelefonie
De nieuwe FRITZ!Box Fon WLAN 7050 biedt drie aansluitingen voor analoge  telefoons en een ISDN S0 bus voor bellen via internet en vaste lijnen. Het is daarmee het eerste product in zijn soort dat de VoIP-mogelijkheden toepasbaar maakt voor ISDN-telefoons en ISDN PBX’en. De spraakkwaliteit is uitstekend en het gebruik van ISDN-eindapparatuur brengt ook alle gebruiksgemak van ISDN met zich mee, zoals gelijktijdige gesprekken, wisselgesprekken, doorschakelen, caller ID,  en conferentiegesprekken bij internettelefonie. Wie een ISDN DECT basisstation aansluit, kan de individuele handsets nog steeds afzonderlijk bellen omdat FRITZ!Box Fon met 10 nummers kan omgaan – zelfs bij verschillende telefoonmaatschappijen. Deze ISDN-eigenschappen dienen wel in het netwerk worden ondersteund door de VoIP-provider.

Gebruik nu ISDN-toestellen op analoge lijnen
De nieuwe FRITZ!Box Fon WLAN 7050 biedt VoIP-gebruikers meer vrijheid dan ooit tevoren, door eindapparatuur en telefoonlijnen met elkaar te combineren. Alle aangesloten toestellen kunnen bellen via de vaste lijn, zowel ISDN als POTS, en via internet. En zowel ISDN- als analoge telefoons kunnen worden gebruikt, ongeacht het soort telefoonlijn. Zo kan de gebruiker zijn huidige apparatuur gewoon blijven gebruiken, zelfs al verandert hij naderhand van telefoonlijn. Naast deze mogelijkheden voor de vaste lijn en internet PBX is dit pareltje van AVM ook een router en ADSL-modem ineen. En bovendien sluit hij computers via USB aan op ADSL, twee Ethernet interfaces en draadloos LAN.

Maximale draadloze veiligheid en 802.11g++
AVM's FRITZ!Box Fon WLAN laat zien hoe snel en veilig draadloze ADSL-toegang wel niet kan zijn. Door zijn geïntegreerde WPA2-encryptie (op basis van de 802.11i standaard), met compatibele WLAN-cliënten zoals de nieuwe FRITZ!WLAN USB-stick, kunt u draadloze netwerken opzetten waarop met geen enkele thans bekende techniek kan worden ingebroken. Naast de 802.11g (54 Mbit/s) en 802.11b (11 Mbit/s) draadloze standaarden biedt AVM nu 802.11g++, voor 125 Mbit/s. De overdrachtssnelheden in g++ mode zijn ongeveer 35 procent hoger dan met de 802.11g standaard.

FRITZ!Box Fon WLAN 7050 nu verkrijgbaar
De nieuwe top-of-the-line FRITZ!Box Fon WLAN 7050 is nu verkrijgbaar. De adviesprijs is € 171,55, excl. BTW. AVM levert hierbij vijf jaar garantie, gratis ondersteuning en gratis firmware-updates voor het integreren van nieuwe features.

Trefwoorden: Computer Hardware, Isdn, Wlan

Contact Avm Gmbh For International Communication Technology

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share