Best Praktijk voor Familieopstellingen & Fysiotherapie de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aalsburg 2020 , 6602 VM Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Best Praktijk voor Familieopstellingen & Fysiotherapie de

Iedereen is lid van een familie. Hoe je in het leven staat, in je werk en in je relatie heeft zeer veel te maken met de overtuigingen die je hebt opgedaan in je familiesysteem. Soms gebeuren er dingen in je gezin of in de generatie van je ouders of voorouders die veel invloed hebben op jou, zonder dat je dit beseft (de zgn. verborgen dynamieken). Deze dynamieken kunnen onbewust voor verstrikkingen zorgen die zich kunnen manifesteren in gezondheid, in je relatie of langdurige persoonlijke problematiek. Vaak zoek je de fout bij jezelf, terwijl in de onbewuste verbinding met je familie de oorzaak kan liggen. B.v. ziekte van een broer of zus, jong overlijden van een ouder, een eerdere relatie van je vader of moeder, een abortus, een jong overleden kind in jouw gezin of in het gezin van een van je ouders, alcoholisme, oorlog. Al deze feiten hebben vaak direct niets te maken met jou, echter ze kunnen onbewust veel impact hebben.

Door voor de cliënt belangrijke personen uit het familiesysteem op te stellen m.b.v. representanten kun je de verborgen dynamieken zichtbaar maken. Zodoende kun je meer zicht krijgen op vragen of problemen als:
. Waarom loop ik vast in mijn leven?
. Wat is mijn plek in mijn leven?
. Hoe vind ik rust?
. Waarom kan ik mij niet binden?
. Waarom heb ik steeds problemen in mijn relatie?

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Best Praktijk voor Familieopstellingen & Fysiotherapie de in Aalsburg 2020, Wijchen Gelderland 6602 VM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 VM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826696]