Gratis parkmanagement scan.

Gratis parkmanagement scan. van Creative Managers

Door: Creative Managers  14-04-2007
Trefwoorden: Bedrijven, Management, Beveiliging

Gratis tool

Deparkmanager.nl biedt een gratis internettool om een ondernemersscan naar de behoefte van parkmanagement uit te voeren op uw terrein. Deze tool bestaat uit een digitale vragenlijst die gekoppeld wordt aan de website van de gemeente of ondernemersvereniging.

De ondernemers worden per email gevraagd de vragenlijst in te vullen waarna de gegevens ter beschikking worden gesteld aan de gemeente of bedrijvenvereniging.

Deparkmanager.nl


De afgelopen jaren hebben wij de ontwikkeling van parkmanagement op de voet gevolgd en op basis van de kennis en knowhow die we hebben opgedaan een uniek nieuw parkmanagement concept ontwikkeld: “deparkmanager.nl”.
Wij hebben ons tot doel gesteld de ondernemers op een terrein te ontzorgen en meer tijd te bieden voor het ondernemen. Ons motto is “U kiest de concepten, wij zorgen voor draagvlak en commitment”. Deparkmanager.nl biedt een negental concepten voor collectiviteit op het bedrijventerrein welke naar behoefte kunnen worden geïntroduceerd. Deparkmanager.nl begeleidt het gehele traject van behoefte-inventarisatie tot implementatie en kwaliteitsborging. Zo blijft de collectiviteitgedachte levend en blijven de ondernemers genegen om samen te werken aan de leefbaarheid van hun terrein.

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected]


Trefwoorden: Bedrijven, Bedrijventerrein, Beveiliging, Groenvoorziening, Industrieterrein, Kantorenpark, Management, Ondernemers, Onderzoek, Parkmanagement, Uitslag, Verslag

Contact Creative Managers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share