Parkmanagement Ede start met personeelsdienstencentrum

Door: Creative Managers  23-07-2008
Trefwoorden: Parkmanagement, Pdc

PDC Ede


“In de afgelopen maanden hebben wij veel gesprekken gevoerd met ondernemers op de bedrijventerreinen”, aldus Etienne Schiffelers, parkmanager in Ede. Uit deze gesprekken kwamen een aantal knelpunten van ondernemers naar voren waaronder veelal personele zaken als werving en selectie en ziekteverzuimbeheer. Veel ondernemers geven aan problemen te ondervinden met de wet & regelgeving t.a.v. het personeelsbeleid en de hoog oplopende kosten van werving.


“Juist de collectieve gedachte van parkmanagement kan hier een bijdrage aan leveren”, aldus Schiffelers. We hebben gekozen voor de opzet van een personeelsdienstencentrum waar ondernemers terecht kunnen met alle vragen op gebied van personele zaken, of het nu gaat om werving, ziekteverzuim, juridische zaken, verzekeringen of de meest basale personeelsvragen. Één loket voor alle vragen van ondernemers dat was de wens van de individuele ondernemers op de bedrijventerreinen.


Eenvoudig hulpmiddel voor de kleinere ondernemer is de HR-manager, een abonnement waarbij de ondernemer gebruik kan maken van een HR-manager op afroep, telefonisch, fysiek of per email. Gezien de wensen van de ondernemers is besloten het PDC direct virtueel toegankelijk te maken en vanaf 1 september ook fysiek op de bedrijventerreinen te vestigen. De zomerperiode zorgt voor een grote vraag aan flexkrachten en ondersteuning op gebied van personeelsmanagement.
Meer informatie op www.pdcede.nl

Trefwoorden: Parkmanagement, Pdc

Contact Creative Managers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share