Samenwerking Crime-eyes en deparkmanager.nl

Door: Creative Managers  25-06-2007
Trefwoorden: Beveiliging, Collectief, Parkmanagement

Sinds 1 Juni 2007 werken deparkmanager.nl en Crime-Eyes "de praktijkaanpak in beveiligingsland" samen bij de begeleidig van collectieve beveiligingsprojecten.

De parkmanager.nl adviseert en implementeert binnen de safety & security-box collectieve beveiligingsconcepten op bedrijventerreinen in heel Nederland. Deze box is onderdeel van het totale parkmanagementconcept.

Wij kenmerken ons door de nadruk te leggen op communicatie, commitment en draagvlak bij ondernemers, aldus Etienne Schiffelers, general manager van deparkmanager.nl. Hier vormt de samenwerking met Crime-Eyes een absolute toegevoegde waarde.

Crime-Eyes verzorgt presentaties, cursussen en analyses voor bedrijventerreinen, winkelcentra, recreatieparken en individuele ondernemers gebaseerd op de ervaringen als ex-inbreker over de afgelopen 20 jaar. Veel ondernemers nemen maatregelen maar verwaarlozen deze gedurende de jaren, daarnaast is het noodzakelijk samen te werken op een bedrijventerrein op gebied van beveiliging.

Slecht groenonderhoud zorgt niet alleen voor een verwaarloosde indruk van het terrein maar biedt tevens een goede verstopplek, aldus Theo Korsten, Directeur Crime-Eyes. "Als er camera's in het spel zijn dan liet ik me niet zien als inbreker, veel te bang gepakt te worden."

Theo Korsten is afzonderlijk te boeken voor presentaties via de website www.crime-eyes.nl. Wilt u een combinatie met parkmanagement of implementatie van een vernieuwend collectief beveiligingsconcept neem dan contact op met Etienne Schiffelers via www.deparkmanager.nl.

Trefwoorden: Beveiliging, Collectief, Crime-eyes, Parkbeheer, Parkmanagement, Parkmanager,

Contact Creative Managers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share