Samenwerking de parkmanager en Eeko

Samenwerking de parkmanager en Eeko van Creative Managers

Door: Creative Managers  07-05-2007
Trefwoorden: Bedrijventerrein, Parkmanagement, Parkbeheer

Wellicht heeft u al eens gehoord van het begrip ‘parkmanagement’ en/of bent u zelfs al bezig geweest met het realiseren van collectieve inkoop van facilitaire diensten zoals beveiliging of groenvoorziening voor één of meerdere bedrijven(terreinen) die lid zijn van uw ondernemersvereniging.

Graag brengen we u bij deze de mogelijkheid onder de aandacht deze facilitaire diensten in zijn totaliteit en collectief te laten regelen door ‘De Parkmanager’.

De voordelen van De Parkmanager zijn:

- Kostenbesparing
Door ‘centrale inkoop van meerdere diensten tegelijk voor een heel bedrijventerrein’ (dat kan oplopen tot wel €1600 per bedrijf per jaar!); 
- Flexibiliteit
De ondernemer bepaalt zelf welke diensten hij binnen het totale pakket afneemt; 
- Service
De Parkmanager regelt alles, van eerste contact, inventarisatie van de wensen per bedrijventerrein/ondernemer, contract, tot en met start van de dienstverlening en nazorg; 
- Gemak
de ondernemer heeft één aanspreekpunt, nl. de parkmanager, en hoeft niet meer
met verschillende leveranciers om de tafel. En dat voor lagere tarieven dan veelal kan worden bedongen bij individuele inhuur!

Introductie-aanbod
Hoe zou u het vinden om kosten te besparen op facilitaire diensten en zelfs opbrengsten te genereren?

In samenwerking met het bedrijf Van Klaveren/Eeko® (www.eeko.nl) bieden we ter kennismaking met De Parkmanager bedrijven de mogelijkheid aan om lege printercartridges (toner en inkt) en gebruikte mobiele telefoons in te zamelen.

Opbrengsten i.p.v. kosten
Deze producten leveren geld op indien ze bij Eeko® worden ingeleverd en geschikt zijn voor hergebruik. Let wel: veel bedrijven betalen nu geld om het als afval te laten afvoeren!

Een bedrijf kan sparen voor de eigen portemonnee of bijvoorbeeld voor een goed doel, zoals St. Aap, Artsen zonder Grenzen, Wereld Natuur Fonds, Unicef e.a. Door deze producten in te zamelen, bespaart Eeko jaarlijks 80 zeecontainers met afval van de afvalberg!

Eeko® stelt kosteloos inzamelmaterialen als boxen, inzamelenveloppen ‘mobiel’ en cartridgezakjes beschikbaar. Indien de boxen vol zijn, worden ze kosteloos weer opgehaald en ontvangt u gratis weer nieuwe boxen.

Wilt u de aangesloten ondernemers/bedrijventerreinen laten kennismaken met De Parkmanager/Eeko®?
Bel ons dan voor een afspraak/toelichting: 024 – 34 48 222.
Wij laten u graag zien hoe dit voor uw leden kan werken op basis van de ervaring die we inmiddels hebben opgedaan met andere ondernemersverenigingen/bedrijventerreinen.
leveren geld op indien ze bij Eeko® worden ingeleverd en geschikt zijn voor hergebruik. Let wel: veel bedrijven betalen nu geld om het als afval te laten afvoeren!

Trefwoorden: Bedrijventerrein, Deparkmanager, Eeko, Parkbeheer, Parkmanagement,

Contact Creative Managers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share