Dierenartsenpraktijk Wijchen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Balgoijseweg 60 , 6605 JD Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Dierenartsenpraktijk Wijchen

Onze praktijk biedt betrokken en deskundige zorg voor uw huisdier.
De gezondheid van uw huisdier is onze zorg. Onze toegewijde dierenartsen proberen de best mogelijke diergeneeskundige hulp te bieden. Naast de behandeling van zieke dieren kunt u bij ons terecht voor vaccinaties en algemene operaties zoals sterilisaties, castraties, tumoroperaties, ooglidcorrecties etc. Tevens zijn wij gespecialiseerd in orthopedische operaties zoals het herstel van kruisbandletsels en botbreuken. Wij beschikken over echo- en röntgenapparatuur waarmee tevens officiële HD-foto's gemaakt kunnen worden. Indien nodig kunnen wij op onze praktijk direct zelf bloed- en urineonderzoek verrichten. Ook voor gebitsbehandelingen van uw huisdieren kunt u bij ons terecht voor zowel hond als kat en knaagdieren. Onze assistentes geven u graag advies over voeding, vlooienbestrijding en ontworming. Vogels en reptielen zijn ook welkom.

Na een jarenlange samenwerking van de twee praktijken Tweestromenland en DAP Wijchen is besloten om per 1 oktober 2010 de rundveepraktijken samen te voegen. Door het bundelen van onze kennis en ervaring kunnen wij u nu en in toekomst van dienst zijn bij alle facetten van uw rundvee bedrijf.

Op basis van persoonlijke ervaring en grondige kennis van de paardenhouderij en paardensport kan onze erkende paardendierenarts u als geen ander in de regio ondersteunen bij het optimaliseren van de gezondheid van uw paard. Wij bieden u eerste lijns diergeneeskundige zorg met zeer persoonlijke aandacht voor uw paard en pony.

Om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren bieden wij u vanaf heden de mogenlijkheid aan om met u huisdier langs te komen op afspraak.
Voor een persoonlijkere begeleiding en minder lange wachtijd kunt buiten de spreekuren telefonisch een afspraak maken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/dierenartsenpraktijkwijchen

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wijchen Gelderland

Is Dierenartsenpraktijk Wijchen in Balgoijseweg 60, Wijchen Gelderland 6605 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vissen diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Vissen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6605 JD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827548]