Dierenkliniek Kwint

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Klapstraat 19 , 6602 AE Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Dierenkliniek Kwint

Dierenkliniek Kwint is een moderne- en zeer goed uitgeruste kliniek, waar men zich inzet voor hoog kwalitatieve zorg voor gezelschapsdieren. Onder gezelschapsdieren verstaan wij honden, katten, konijnen, fretten en knaagdieren zoals cavia's en ratten.

Ons doel is om samen met u er voor zorg te dragen dat uw huisdier een zo lang- en gezond mogelijk leven krijgt. Bij ons staat centraal dat u en uw huisdier zich zo prettig mogelijk voelen.

Naast het stellen van een diagnose en het behandelen van klachten, besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen en ziekten.

Ons team bestaat uit 3 dierenartsen, die ondersteund worden door een team van gediplomeerde assistentes, die voor dit vak een speciale opleiding hebben gevolgd. Zowel de dierenartsen als de assistentes volgen regelmatig bijscholingen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wijchen Gelderland

Is Dierenkliniek Kwint in Oude Klapstraat 19, Wijchen Gelderland 6602 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cavia's diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Cavia's per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816284]