Beëindiging van de productie van het paradepaardje van Zebra, de (T)LP2844 desktop labelprinter

Beëindiging van de productie van het paradepaardje van Zebra, de (T)LP2844 desktop labelprinter van Direct Identification

Door: Direct Identification  15-07-2009

15 juli, 2009 - De beëindiging van de productie van het paradepaardje van Zebra, de (T)LP2844 desktop labelprinter, is aangekondigd door de fabrikant.

Met de recente toevoeging van de peel- en snijmesopties biedt de Zebra G-Series - de opvolger van de populaire LP2844 en TLP2844 labelprinters - nu een volledig afgerond aanbod van nieuwe desktopconfiguraties. Zebra Technologies Europe Limited heeft daarom het schema voor beëindiging van de productie van de 4-inch desktop labelprinters LP2844 en TLP2844 bekend gemaakt.

De laatste productiedatum van de LP2844 en TLP2844 met standaardaansluiting is op 31 December 2009. De (T)LP2844 met ethernetaansluiting verlaat op 8 Oktober al voor het laatst de fabriek. Na deze productiedata is de laatste voorraad (T)LP2844 nog te bestellen bij DirectID. Daarna neemt de G-serie de plek van de LP en TLP 2844 over. De G-serie is nu al verkrijgbaar bij DirectID.

De nieuwe G-Series™ thermische desktop-labelprinters - opvolgers van de populaire Zebra (T)LP 2844 serie - zijn met hun hoge snelheden en prestaties de betere desktopprinters in hun klasse. Van de GX-modellen met hun uitgebreide pakket functies tot de GK-instapmodellen, deze compacte printers bieden stuk voor stuk ondersteuning voor een verscheidenheid aan applicaties en omgevingen.

De G-Series printers zijn standaard voorzien van EPL™ en ZPL® en zijn uiterst eenvoudig te integreren en beheren. Kies de printtechnologie "direct thermisch", de kleinste van de thermische desktopprinters, of een combinatie van "direct thermisch en thermische transfer", voorzien van het eenvoudigste laadsysteem voor lint dat verkrijgbaar is. Ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid voorziet de G-Series van Zebra in een betrouwbare en perfect passende afdrukoplossing voor desktops.

Bekijk het productoverzicht van de Zebra TLP2844 en LP 2844 labelprinters

Bekijk het productoverzicht van de nieuwe Zebra G-serie labelprinters