De oplossing voor de gezondheidszorg: De polsbandjesprinter HC100

De oplossing voor de gezondheidszorg: De polsbandjesprinter HC100 van Direct Identification

Door: Direct Identification  21-11-2008

Van de patiënten die worden opgenomen in het ziekenhuishuis kunnen de gegevens worden uitgelezen doormiddel van de polsbandjes. Hierop staat de naam van de patient en een barcode die het medisch dossier van een patiënt kan lezen. Dit helpt de patiëntenveiligheid te vergroten en het reduceert de kans op fouten.

Eigenschappen polsbandjes HC100
De polsbandjes die de HC100 produceerd beschikken over een anti-bacteriële coating, waardoor het infectiegevaar via de polsband wordt gereduceerd. In tegenstelling tot veel laserprinters biedt de HC100-patiëntenidentificatie oplossing de mogelijkheid om de polsbanden per stuk uit te printen. Door het gebruik van de cartridges (met chip-identificatie) kan de gebruiker eenvoudig verschillende formaten polsbanden door elkaar printen. Hierdoor zijn de polsbandjes geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het personeel hoeft daarbij geen labels meer in een speciale lade te plaatsen en uit te printen om deze vervolgens op de polsband te plakken. Dit is kostenbesparend en resulteert in minder afval.

Nauwkeurig printen
De printer maakt snel en nauwkeurig scannen mogelijk doordat de barcodes bestendig zijn tegen water, bloed, zeep en andere vloeistoffen. Hierdoor blijven de polsbanden langer leesbaar dan de gemiddelde opnametijd van patiënten.

Het compacte formaat van de HC100 zorgt ervoor dat deze weinig ruimte in neemt en beslagneemt op een balie on het ziekenhuis. Een uniek product dus, en Direct ID heeft dit fantastiche product nu in haar assortiment opgenomen. Voor meer informatie over de HC100 kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers op het telefoonnummer: 088-2353400 of via www.directid.nl