Direct ID heeft haar website in een nieuw jasje gestoken

Direct ID heeft haar website in een nieuw jasje gestoken van Direct Identification

Door: Direct Identification  06-10-2008

Sinds september 2008 heeft Direct ID een vernieuwde website. De lay-out van de website, www.directid.nl, is vernieuwd en kent een aantal nieuwe functionaliteiten. Hierdoor is de website overzichtelijker en makkelijker in gebruik voor de bezoeker. DirectID werkt volgens het principe van een webwinkel en is gespecialiseerd in kwaliteits AIDC producten. Dit zijn zogenaamde Auto Identificatie Data Collection producten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld barcodescanners, barcodeprinters, enterprise pda’s en label & design software. De webwinkel beschikt over een uniek concept.

Functionaliteiten website
De lay-out van de website, www.directid.nl, is vernieuwd en kent een aantal nieuwe functionaliteiten waarmee de site aanzienlijk is verbeterd. “De website moet continue verbeteren en voldoen aan de wensen van de klant vandaar dat er is gekozen voor een nieuwe opzet”, aldus Manon de Ronde, Marketing & Communication medewerker bij Direct ID. De functionaliteiten die zijn toegevoegd zijn; zoeken op merk, complete productcatalogus en informatie aanvraag. Door zoeken op merk worden alle producten per merk weergegeven en zijn handig ingedeeld in productcategorieën. De complete productencatalogus aan de linkerzijde presenteert alle producten uit de catalogus. De producten staan per productcategorie gesorteerd op alphabetische volgorde. De informatie aanvraag geeft aan dat onze medewerkers voor de bezoeker klaar staan om alle vragen te beantwoorden via telefoon, mail, fax en natuurlijk de handige online chatfunctie. “Het is belangrijk dat de bezoekers kunnen rekenen op een goede service”, aldus mevrouw de Ronde.

Uniek concept
Het concept is uniek omdat het complete assortiment aan barcode en identificatieproducten via e-commerce besteld kan worden. De klanten kunnen hun producten direct online bestellen. Een bijkomend voordeel is dat het volledige assortiment de volgende dag kan worden geleverd. Dit komt doordat het orderproces sneller kan worden georganiseerd en uit Europa’s grootste voorraad kan worden geleverd.

Kijk voor meer informatie op www.directid.nl of bel 088-2353400.