Ergotherapie Wijchen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Slotje 7 , 6603 JC Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Ergotherapie Wijchen

Ergotherapie Wijchen is een vrijgevestigde praktijk voor ergotherapie die zich richt op kinderen, volwassenen en ouderen. De praktijk is actief in Wijchen en omgeving. Via deze website informeren wij u over ergotherapie en wat wij als ergotherapeut voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag? Stuur een mail of bel ons op, wij helpen u graag verder.

Ergotherapie Wijchen vindt het belangrijk om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden aan haar cliënten.
Daarom is de praktijk aangesloten bij de vakvereniging Ergotherapie Nederland. Daarnaast hebben alle medewerkers een vierjarige HBO-opleiding ergotherapie afgesloten en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ergotherapie Wijchen neemt deel in diverse overlegorganen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voorbeelden hiervan zijn het lidmaatschap van de Vrijgevestigde Ergotherapeuten Gelderland (VEG) en Kwaliteitsnetwerk KinderErgoTherapiePraktijken Nederland (KETP). Daarnaast worden er met regelmaat cursussen gevolgd om verder te specialiseren en de nieuwste ontwikkelingen bij te blijven.

Ergotherapie Wijchen is gevestigd in Gezondheidscentrum Wijchen. Ergotherapie Wijchen vindt het samenwerken met andere disciplines en andere betrokkenen bij het cliëntsysteem belangrijk
Naast ergotherapie zijn er de volgende praktijken in het centrum gevestigd:
- Fysio- en Manuele therapie Baat
- Logopedie Krebbers
- Alberts Veenhuis Psychologenpraktijk

Diensten
Ergotherapie Wijchen biedt mogelijkheden voor workshops / informatieavonden die gericht kunnen zijn op:
Informatie aan onderwijzers , mantelzorgers, andere zorgverleners of welzijnsorganisaties over ergotherapie of voorlichting / advies over een specifiek onderwerp
Informatieavonden voor ouders over spelontwikkeling
Informatieavonden over schrijfontwikkeling / schrijfmaterialen

Neem gerust contact op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Occupational Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wijchen Gelderland

Is Ergotherapie Wijchen in 't Slotje 7, Wijchen Gelderland 6603 JC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Workshops diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Workshops per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6603 JC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682355]