Flextoday

Afdrukken

Is Flextoday incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zomertaling 29 , 6601 DW Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Flextoday

FlexToday is een no-nonsense detacheringsbureau voor de technische en industriële sector. Door heel goed te luisteren naar werkgevers en werknemers brengen we veel geslaagde matches tot stand. Reden dat we veel vaste klanten hebben.

Motivatie, kennis en leergierigheid staan hoog in ons vaandel. We vinden dat iedere vakkracht – ook een tijdelijke – deze eigenschappen moet bezitten. Alleen dan wordt er goed en met plezier gewerkt, alleen dan komt iedereen vooruit.
Als no-nonsense detacheringsbureau zet FlexToday altijd de nieuwste digitale hulpmiddelen en media in.

Maar al die techniek is niets zonder de mens. Daar ligt dan ook onze focus. Het is onze taak om de juiste werknemers op het juiste moment bij de juiste werkgevers te krijgen. En dat is mensenwerk.

Om dat te bereiken vallen we niet alleen terug op een jarenlange ervaring in de technische en industriële sector. We hebben ook een luisterend oor voor werkgevers en werknemers.

Deze manier van werken heeft ons veel trouwe klanten en tevreden werknemers opgeleverd.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Andere diensten in de buurt van Wijchen Gelderland

Is Flextoday in Zomertaling 29, Wijchen Gelderland 6601 DW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer employment agencies diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen employment agencies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6601 DW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744940]