Fysiotherapie Wijchen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijverlaan 26 , 6602 CX Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Fysiotherapie Wijchen

Fysiotherapie Wijchen is een breed georiënteerde fysiotherapiepraktijk met een vast team van betrokken therapeuten. De praktijk bestaat al sinds 1978. Eerst onder de naam Prinsen, later als Prinsen en Stolte, en sinds 2011 heten we ‘gewoon’ Fysiotherapie Wijchen.
Onze therapeuten behandelen alleen als ze denken dat dat zin heeft en zo lang dat zin heeft. Bovendien houden ze rekening met uw zorgverzekering. U krijgt dus nooit meer behandelingen dan nodig. Maar dat wil niet zeggen dat er geen tijd is voor een gedegen behandeling en vooral ook: persoonlijke belangstelling. Want een goed contact en een luisterend oor kan volgens ons minstens zo effectief zijn als een goede massage.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di - Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Wijchen in Vijverlaan 26, Wijchen Gelderland 6602 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725353]