Geurts Borduurstudio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blauwe Hof 6305 , 6602 ZH Wijchen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Geurts Borduurstudio

Geurts Borduurstudio is een zelfstandig bedrijf ontstaan na sluiting van de stoffen- en fourniturenspeciaalzaak in de Bloemerstraat in Nijmegen. Door de 20 jarige ervaring in het computer borduren zijn wij een van de meest ervaren borduur bedrijven in de regio, derhalve vindt u ons nu in de nieuwe studio op de Blauwe Hof van Wijchen.
Geurts Borduurstudio is een professioneel en dynamisch bedrijf gevestigd in Wijchen. Wij zijn gespecialiseerd in het computergestuurd borduurwerk, zoals het aanbrengen van logo’s en emblemen op bedrijfskleding, handdoeken, babycapes, slabbers, jassen, overalls, sloven,
T-shirts, caps. Onze apparatuur is ook geschikt voor het borduren van paardendekens, sjabrakken, tassen en leer. Kortom op vrijwel alle soorten materiaal waar een naald doorheen kan worden geborduurd. Door gebruik te maken van meerdere computersystemen en software zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Geurts Borduurstudio werkt in opdracht van bedrijven, verenigingen en particulieren. Professioneel aangebrachte logo’s geven bedrijfskleding een luxe en exclusieve uitstraling. Onze cadeau artikelen zijn uitermate geschikt voor relatiegeschenken. Een geborduurd cadeau is altijd een persoonlijk succes, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk of een geboorte.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Wijchen Gelderland

Is Geurts Borduurstudio in Blauwe Hof 6305, Wijchen Gelderland 6602 ZH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 ZH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825248]