Nooteboom neemt ook Kennis trailers over

Nooteboom neemt ook Kennis trailers over van Koninklijke Nooteboom Trailers B.v

Door: Koninklijke Nooteboom Trailers B.v  16-01-2006
Trefwoorden: Bouw, Bedrijfsovername

Wijchen, 12 januari 2006 -  Kennis Trailers, onderdeel van Pacton B.V. in Ommen, is gespecialiseerd in het produceren van steenopleggers voor de bouwbranche. Jaarlijks worden ruim 100 opleggers geproduceerd, die voornamelijk worden afgezet in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk.
Als vervolg op de overname van Floor Trailers in december van het afgelopen jaar, heeft Nooteboom Holding nu ook Kennis Trailers overgenomen.

De overname van Kennis Trailers past uitstekend bij de activiteiten van de andere werkmaatschappijen van Nooteboom Holding. De strategie is er op gericht om binnen het bestaande Kennis programma een flinke omzetgroei te realiseren. Ook zal de serviceverlening sterk worden uitgebreid, waarbij gebruikt gemaakt zal worden van de bestaande – nationale en internationale – service-steunpunten van Nooteboom Trailers en Pacton Trailers.

Kennis Trailers BV wordt een zelfstandige onderneming binnen de Nooteboom Holding. De productie blijft voorlopig nog bij Pacton in Ommen, maar zal in de loop van het jaar naar Wijchen verplaatst worden. Voor de verkoop van het stenentrailer programma blijft Marcel Schoorl verantwoordelijk, waarbij Kluitmans Haaren B.V. te Haaren dealer blijft van de Kennis steenoplegger voor de provincies Limburg en Noord-Brabant.

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Bouw

Contact Koninklijke Nooteboom Trailers B.v

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share