Maaswaal College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosterweg 189 , 6602 HL Wijchen, Gelderland

E-mail

Over Maaswaal College

Het Maaswaal College is een Wijchense scholengemeenschap met twee locaties. Een havo/vwo-locatie aan de Veenseweg en een vmbo-locatie aan de Oosterweg.

Het Maaswaal College werkt vanuit het motto “Samen maken wij school” samen met leerlingen, ouders, bedrijven en de gemeente Wijchen om goed onderwijs te bieden. Op die manier plaatsen wij het onderwijsaanbod in een brede maatschappelijke context.

Als UNESCO-school halen we de wereld de school in door in binnen- en buitenschoolse curricula de verschillende UNESCO-thema’s tot uiting te brengen. Zo kun je als leerling je talenten ontdekken en jezelf ontwikkelen met als doel het behalen van een mooi diploma en opgroeien tot een zelfstandige burger.

Samen maken wij school, vanuit de waarden: Nabij, vertrouwd, solide, betrokken en prikkelend.

Naast de locatie Oosterweg is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Het adres dat u hiervoor gebruikt in het navigatiesysteem: Campuslaan, 6602 HX Wijchen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Maaswaal College in Oosterweg 189, Wijchen Gelderland 6602 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 HL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816986]