NEC Computers introduceert een nieuwe serie notebooks voor de professionele gebruiker.

NEC Computers introduceert een nieuwe serie notebooks voor de professionele gebruiker. van Nec Computers

Door: Nec Computers  11-09-2006
Trefwoorden: Laptops, Notebooks, Beveiligd

Gebaseerd op de nieuwste technologieën die op de markt verkrijgbaar zijn, richt NEC zich met deze lijn notebooks enerzijds op de veiligheid en anderszijds op het comfort voor de gebruiker.

De NEC Versa M160 is erg aantrekkelijk voor het MKB vanwege de goede prijsstelling en de vooruitstrevende specificaties. De NEC Versa M360 wordt zeker gewaardeerd door grote bedrijven vanwege het complete aanbod aansluitmogelijkheden en diverse beveiligingsopties. Beide modellen uit de NEC Versa range hebben een imagestabiliteit van 12 maanden.

Kies voor notebooks met veel comfort.
Een notebook is voor professionele gebruikers een echt dagelijks werktuig en vervangt voor velen de desktop computer.
Daarom vindt NEC het noodzakelijk dat de nieuwe notebooks uitermate gebruiksvriendelijk en comfortabel om mee te werken zijn. Zo zijn zowel de Versa M160 als de Versa M360 uitgerust met een numeriek toetsenbord, aan de rechterkant van het gewone toetsenbord, om berekeningen uit te voeren met hetzelfde gemak als op een desktop computer.
Ook zijn beide Versa notebooks voorzien van een 15,4 “ WXGA breedbeeld TFT scherm, zodat veelgebruikte zakelijke programma’s als Excel en Outlook een groter gebruiksgemak bieden.

Daarnaast kan de Versa M360 worden uitgerust met een NEC portreplicator, waarmee eenvoudig aansluiting op randapparatuur op een kantoor gemaakt kan worden. De portreplicator is lichter, fijner en minder kwetsbaar dan een conventioneel docking station en biedt diverse afzonderlijke aansluitingen. De NEC portreplicator is universeel en te gebruiken op elke NEC Versa notebook met deze aansluiting.

Volledig kunnen vertrouwen op de beveiliging van een notebook.
De fysieke beveiliging van het apparaat en de beveiliging van data stellen elk bedrijf steeds weer voor grote uitdagingen. Uit een onderzoek dat IDC uitvoerde bleek 94% van de ondernemingen in Europa wel eens geconfronteerd te zijn met diefstal van notebooks.
Voor de fysieke beveiliging bieden de NEC Versa M160 en M360 diverse mogelijkheden zoals geintegreerde fingerprint beveiliging en een Kensington lock, StopTrack label, TPM beveiligingschip en een BIOS wachtwoord op twee niveaus.
Op beide Versa modellen is de NEC Instant Recovery functie geinstalleerd waarmee de gebruiker in geval van software problemen een snelle herinstallatie kan uitvoeren zonder alle data kwijt te raken.
Bovendien biedt NEC Computers verschillende pakketten ter bescherming van op de notebook opgeslagen gegevensbestanden: Managed Antivirus, StormShield (gedragsanalyse) en Safeboot (gegevensencryptie en toegangscontrole).

Maximale prestaties dienen zich aan
De NEC Versa M160 en Versa M360 zijn uitgerust met Intel® Centrino® Core™ Duo Mobiele technologie en Intel® Core™ Duo T2300E processor (1,66 GHz) met 2 MB cachegeheugen, een S-ATA150 harde schijf tot 100 GB en DDR-2 werkgeheugen.

Tevens is er een uitvoering van de Versa M160 met een Celeron® M processor, voor de budget-bewuste kopers.
Beide nieuwe modellen in de NEC Versa product range zijn compatible met Windows® Vista® en Windows® Vista® Premium®.

De sleutel tot het succes van notebooks: meer mobiliteit.
De NEC Versa M160 en Versa M360 zijn, met slechts 2,8 kilo, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Met de speciale NEC ECO knop kunt u naar behoefte het energieverbruik van de machine terugbrengen door verlaging van de processor snelheid. U verlengt hiermee uw accuduur tot 15%.
Peter Terwindt, Product Manager NEC: “Bij de ontwikkeling van deze nieuwe modellen is er nog meer naar de behoefte van zakelijke notebook gebruikers gekeken. Handige features als geintegreerde nummeriek keypad en de mogelijkheid om de accuduur te verlengen zijn ideaal voor deze doelgroep.”

De NEC Versa M360 biedt complete connectiviteit: Bluetooth, Wifi kaart Intel PRO/Wireless a/b/g, 56k V92 modem, 1Gb LAN, NEC Port replicator en de mogelijkheid om geheugenkaarten te plaatsen (SD, MS, MS Pro, MMC).

Voorbeeld configuraties en beschikbaarheid:

Versa M160
Intel® Celeron® M 410 (1.46GHz / 533Mhz), 512MB DDR2, 80GB HDD (5400rpm), DVD-RW, 15,4" WXGA, i940GML chipset, Modem, 10/100 LAN, Wifi 802.11b/g, WIN XP Pro, 1 jaar Purr garantie.
Eindgebruikersprijs: 849,- incl. BTW

Versa M360
Intel® Core Duo® 2300 (1.66GHz / 667Mhz), 1024MB DDR2, 80GB HDD (5400rpm), DVD-RW, 15,4" XGA, i945GM chipset, Modem, 1Gb LAN, Mem.cardreader, Wifi 802.11a/b/g, WIN XP Pro, 1 jaar Purr garantie
Eindgebruikersprijs: 1199,- incl. BTW

De NEC VERSA M160 en VERSA M360 zijn vanaf nu verkrijgbaar via NEC distributeurs en resellers. Meer info: www.nec-computers.nl

NEC Computers
NEC Computers BV is onderdeel van NEC Computers SAS en richt zich met het merk NEC op de zakelijke markt. NEC streeft ernaar op eenvoudige en flexibele wijze computersystemen te leveren aan bedrijven en organisaties. De geleverde systemen worden gekenmerkt door een uitstekend technologisch en kwalitatief niveau, wat kenmerkend is voor het moederbedrijf NEC dat op de Japanse markt nummer 1 is. NEC Computers levert desktops, notebooks en servers en hieraan gerelateerde diensten aan thuiskantoren, het MKB en grote ondernemingen. NEC Computers werkt volgens het indirecte verkoopmodel met een geselecteerd aantal resellers en VAR’s.

Trefwoorden: Beveiligd, Centrino, Fingeprint, Laptops, Notebooks,

Contact Nec Computers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share