NEC Computers onthult haar nieuwe notebook range met de VERSA S970.

Door: Nec Computers  12-07-2007
Trefwoorden: Laptop, Notebook

De nieuwe serie is biedt hoogwaardige beveiligingsopties, inclusief een fingerprintreader, de verbeterde versie van STOPTRACK, TPM chip en een BIOS wachtwoord op twee niveaus. Met de NEC Instant Recovery functie kunnen gebruikers het systeem in het geval van een OS crash onmiddellijk herstellen. In het gevecht tegen laptop diefstal biedt NEC aan haar klanten ook de mogelijkheid om het bedrijfsbeeldmerk direct op het chassis te laten graveren.

Daarnaast biedt de notebook gebruikers een verbluffend lange batterijduur bij gebruik van de NEC ECO knop. Deze knop wordt op de gehele VERSA range toegepast en garandeert tot 9 uur * batterijduur als 12 cells batterijen worden gebruikt.
De ECO knop zorgt ervoor dat het energieverbruik wordt verminderd door de processor frequentie te halveren en de helderheid van het beeldscherm te reduceren.

De lichtgewicht VERSA S970 (slechts 2.2kg) heeft een 14”breedbeeld (WXGA) scherm en biedt gebruikers alle comfort van een bureaucomputer. Net als bij alle andere NEC notebooks, is Bluetooth standaard aanwezig en is het notebook voorzien van een 4-in- 1 kaartlezer en 3 USB 2.0 poorten.

Gebaseerd op de Intel® Centrino® Pro processortechnologie maakt de VERSA S970 gebruik van IAMT technologie (Intel Advanced Management Technology), waarmee bedrijven een groeiend aantal onderhoud- en inventarisverrichtingen op afstand kunnen uit voeren. Dit kan zelfs plaatsvinden als de PC is uitgeschakeld of via een WiFi netwerk. Deze technologie biedt een belangrijke vooruitgang in voorraadbeheer van laptop Pc’s. Voor grote bedrijven met een centrale IT afdeling en meerdere vestigingen en de reseller, die het IT beheer- en onderhoud voor zijn cliënten uitvoert, is dit een betrouwbare en efficiënte methode om de algemene beheerkosten te verminderen.

De NEC VERSA S970 is voorzien van een Intel® CoreTM Duo processor uit deT7XXX serie met 4 Mb cachegeheugen. Er kan ook 1 Gb Intel® Turbo Memory geïnstalleerd worden om een snelle start van Windows en de meest gebruikte toepassingen te realiseren. De Intel® GM965 chipset zorgt voor efficiënte multi-tasking en verhoogt de productiviteit van deze notebook aanzienlijk.

De NEC VERSA S970 met Intel® Centrino® Pro processortechnologie, DDRII geheugen en geïntegreerde SATA harde schijven tot 120 GB, zal met een uitgebreide serie remote management mogelijkheden vanaf september 2007 beschikbaar zijn.

NEC levert optioneel ook de nieuwe NEC Port Replicator met DVI-D uitgang om high-end digitale beeldschermen aan te sluiten zonder verlies van beeldkwaliteit.

Prijs en configuratie:
Versa S970 –14.1" WXGA breedbeeld (1280x800)
Intel® Core™ 2 Duo T7100 processor
1 GB DDR2 RAM memory
SATA 120 GB 5.400 rpm hard disc
DVD+RW double layer rewriter
WiFi Intel 802.11 a/g/n
Intel Turbo Memory 1GB
Bluetooth
Fingerprint reader
Li-on 6 cell batterij
Microsoft Windows XP Professional SP2
1 jaar pickup and return garantie

Verkoopadviesprijs : € 999 excl. BTW

* Bron: Business Winstone Battery Mark 2004 benchmark.

Trefwoorden: Laptop, Notebook

Contact Nec Computers

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share