OBC Accountants en Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 9 , 6602 BA Wijchen, Gelderland

E-mail

Over OBC Accountants en Belastingadviseurs

OBC is sinds de start in 2000 gevestigd in het Gelderse Wijchen. Met twaalf gemotiveerde en ervaren medewerkers staan wij dagelijks klaar voor iedere ondernemer. Welke vragen u als ondernemer ook heeft: onze accountants en adviseurs beantwoorden ze graag. Daarnaast kunnen ook particulieren, vrije beroepsbeoefenaren, stichtingen en verenigingen een beroep op ons doen.

Weten wat er speelt
We kennen de regio Maas en Waal (en zijn inwoners) als geen ander. We weten wat er speelt en waarom. Iets dat goed van pas komt bij onze advieswerkzaamheden.

Vaste contactpersoon
Bij OBC vinden we het belangrijk om u te allen tijde met persoonlijke aandacht en betrokkenheid tegemoet te kunnen treden. We hechten sterk aan lage drempels en korte communicatielijnen. Daarom krijgt u bij ons ook altijd te maken met een vaste contactpersoon. Iemand met oog voor u, uw bedrijf en de branche waarin u werkt. Iemand ook met wie u gaandeweg een vertrouwensrelatie opbouwt. Die u altijd kunt bellen als u daar behoefte aan heeft. Of het u nu voor de wind gaat of wanneer het even tegenzit.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is OBC Accountants en Belastingadviseurs in Herenstraat 9, Wijchen Gelderland 6602 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Accountants diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Accountants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820948]