OOvB adviseurs en accountants

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vijverlaan 21 , 6602 CX Wijchen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over OOvB adviseurs en accountants

Betrokken
Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dienen wij te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én Privé.

Betrouwbaar
Een ander belangrijke factor is ‘vertrouwen’. De klant moet blind kunnen varen op de adviezen die wij als adviseur en accountant verstrekken. Met de wetenschap dat ze het best zijn voor onderneming en ondernemer.

Bekwaam
Expertise, nog zo’n belangrijke factor. Onze klanten mogen vertrouwen hebben in onze adviezen, maar vooral in onze deskundigheid. Op administratief gebied, maar ook op fiscaal en juridisch vlak. Dat wij als adviseurs en accountants dan ook hoge eisen stellen aan het opleidingsniveau van onze eigen medewerkers én op de hoogte zijn van de allerlaatste relevante ontwikkelingen op vakinhoudelijk gebied, is in onze ogen dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

De mensen
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij hebben de kennis en ervaring om onze klanten bij te staan en te helpen. Dag in, dag uit. Graag laten wij u kennismaken met al onze medewerkers die in de vijf regiovestigingen actief zijn.

Ervaring!
OOvB kent een lange historie. De heren Oostendorp en Otten begonnen bijna vijftig jaar geleden als adviseur voor administraties, fiscaal en financieel advies. Jaren later, in 1979, besloten zij hun kennis te bundelen en ontstond de maatschap Oostendorp en Otten. Een jaar later traden de broers Harrie en Huub van Boekel toe tot de maatschap en werd de naam Oostendorp-Otten-Van Boekel gevormd. In 1988 werd het derde regiokantoor geopend in Wanroij. Met de overname van Account Bernheze in 2007 werd een vierde regiokantoor in Nistelrode toegevoegd aan het netwerk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/OOvBadviseurs

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is OOvB adviseurs en accountants in Vijverlaan 21, Wijchen Gelderland 6602 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Wijchen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wijchen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Wijchen Gelderland, 6602 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827071]