Beter mediabereik met goede persfoto

Beter mediabereik met goede persfoto van Algemeen Achterhoeks Persbureau

Door: Algemeen Achterhoeks Persbureau  07-02-2008
Trefwoorden: Nieuws, Beeld, Persbericht

Foto zorgt voor hoge attentiewaarde
Met een pakkende foto krijgt het nieuws direct meer aandacht. Onderzoek heeft uitgewezen dat foto’s en krantenkoppen als eerste bekeken en gelezen worden. Pas daarna volgt de inhoud. Een foto bij het persbericht is dus meer noodzaak dan luxe. Wanneer er geen bruikbare foto van het nieuws voorhanden is komt een ervaren persfotograaf op locatie om een passende foto te maken. Voor de ondernemer, vereniging of overheid is er het voordeel van één aanspreekpunt voor de complete persservice.

Euregionaal nieuws
Door de intensieve samenwerking met Duitse persbureaus is het nu mogelijk om nieuws Euregionaal te verspreiden. Voor grensoverschrijdende sporters, exporterende ondernemers en overheden met internationale samenwerkingsverbanden een uitstekende mogelijkheid om een grotere doelgroep te bereiken. Het persbericht wordt door een van de professionele Duitse journalisten geschreven en door het Algemeen Achterhoeks Persbureau gedistribueerd. Lokaal, regionaal of in heel Duitsland, de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt, de voordelen ook.

Persbericht brengt nieuws naar doelgroep
De dagelijkse praktijk leert dat er een enorme behoefte is om nieuws via een professionele weg naar de media te brengen en daarmee op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Het Algemeen Achterhoeks Persbureau helpt ondernemers, verenigingen en overheden om hun nieuws publiek te maken. De nieuwe persfotoservice en Euregionale samenwerkingsverbanden maken het dienstenpakket compleet. Meer informatie over het persbureau is te vinden op www.persbureau.nu.

Trefwoorden: Beeld, Nieuws, Nieuwswaarde, Persbericht, Persfotograaf, Persfotografie,

Contact Algemeen Achterhoeks Persbureau

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share