ICT Spirit behaalt HP Enterprise status

ICT Spirit behaalt HP Enterprise status van Algemeen Achterhoeks Persbureau

Door: Algemeen Achterhoeks Persbureau  06-05-2008
Trefwoorden: Automatisering, Storageworks, Algemeen Achterhoeks Persbureau

Data-opslag groeimarkt
Door de enorme digitalisering is de vraag naar professionele opslagsystemen groot. ICT Spirit heeft dit vroegtijdig onderkend en van data-opslag een van haar specialismen gemaakt. Tom Altena, directeur van ICT Spirit: “Centrale data-opslag maakt een belangrijk onderdeel uit van ons infrastructuur beschikbaarheidsconcept. Voor organisaties is het belangrijk dat de geautomatiseerde systemen altijd werken en informatie altijd beschikbaar is.”

Hard werken
Om de nieuwe status binnen het HP Enterprise Channel te bereiken moet veel geïnvesteerd worden. Tom Altena: “Om deze status te behalen zijn een groot aantal specialisten weer naar school gegaan. Wij moeten bewijzen over voldoende kennis en ervaring te beschikken.” Volgens Tom Altena is dat niet het enige wat telt. Naast de certificering van de technisch specialisten moet ICT Spirit ook een flink aantal HP Enterprise Virtual Array data-opslagsystemen verkopen. En dat is de afgelopen maanden goed gelukt. “Onze klanten zien de belangrijkheid van hun informatie in. Zonder automatisering komt een organisatie snel stil te liggen en dat kan funest zijn”, gaat Tom Altena enthousiast verder.

Onderscheidend in de markt
Volgens Sandra Mansour, Business Development Manger van HP Nederland is de Computing Systems Partnership een mooi voorbeeld van hoe HP samen met haar partners een groeipad kan uitstippelen. En daarnaast ook gezamenlijk doelen bereikt. De gespecialiseerde partners onderscheiden zich daarmee duidelijk van de overige driehonderd Preferred partners. Tom Altena: “Klopt, wij zijn dan ook erg blij met deze status. Daarmee kunnen wij ons duidelijk onderscheiden in de markt. Wij zijn een kennispartij, kunnen praktische en toepasbare oplossingen bieden en dat wordt met deze status meteen duidelijk gemaakt.”

Over ICT Spirit
ICT Spirit is zowel architect, leverancier als dienstverlener op het gebied van ICT infrastructuren. Kennis is de drijfveer, enthousiast zijn de specialisten. Meer informatie: www.ictspirit.nl.

Trefwoorden: Algemeen Achterhoeks Persbureau, Automatisering, Enterprise Virtual Array, Storageworks,

Contact Algemeen Achterhoeks Persbureau

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share