Diergeneeskundig Centrum Winterswijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beatrixpark 4 , 7101 BN Winterswijk, Gelderland

E-mail

Over Diergeneeskundig Centrum Winterswijk

Diergeneeskundig Centrum Winterswijk is een gemengde praktijk.
Met de huidige 7 dierenartsen en 6 paraveterinairen verlenen wij diergeneeskundige zorg aan paarden, hond, kat, konijn, knaagdieren op de locatie aan het Beatrixpark 4 te Winterswijk en komen onze dierenartsen op de rundvee- en varkensbedrijven in het buitengebied van Winterswijk.

U bent dagelijks tussen 0.800-18.30u welkom op onze kliniek voor allerlei zaken als wormkuren, voedingsadvies, gewichtscontroles, Hill's Presciption dieetvoer en Hilll's Science Plan.

Op onze kliniek hebben wij de beschikking over digitale röntgen, echografisch onderzoek en bloedonderzoek. Tevens hebben wij een eigen laboratorium voor het onderzoeken van mest, melk en urine. Daarnaast hebben wij eigen bloedanalyse apparatuur voor een snelle diagnose.

Gezelschapsdieren worden de hele dag op afspraak behandeld. Geen lange wachttijden en alle aandacht voor uw huisdier.

U kunt de gehele dag bellen voor het maken van een afspraak van uw huisdier. Als u een visite wilt aanvragen kunt u dat doen tussen 08.00 u- 09.00 u.

Ook paarden kunnen wij in onze speciaal ingerichte paardenruimte prima behandelen en onderzoeken. Onze kliniek is tevens uitgerust voor het maken van digitale rontgenfoto's bij paarden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DiergeneeskundigCentrumWinterswijk/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Diergeneeskundig Centrum Winterswijk in Beatrixpark 4, Winterswijk Gelderland 7101 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Winterswijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winterswijk Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winterswijk Gelderland, 7101 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822070]