open oefenavonden bij de Klepperklumpkes

open oefenavonden bij de Klepperklumpkes van Folkloristische Dansgroep De Klepperklumpkes Van 't Walfort

Door: Folkloristische Dansgroep De Klepperklumpkes Van 't Walfort  19-09-2007

Dansgroep de Klepperklumpkes uit Aalten start binnenkort een actie om de folklore ook voor de toekomst veilig te stellen.

De dansgroep die 53 jaar geleden is opgericht met het doel de folklore voor het nageslacht te bewaren is op zoek naar nieuwe dansers en muzikanten! Dit omdat de vergrijzing ook binnen onze vereniging steeds merkbaarder wordt aldus voorzitter Rob Veenvliet.

De Klepperklumpkes treden jaarlijks regelmatig op in verzorgingstehuizen, verpleeghuizen, bedrijven en voor diverse organisaties. Ook wordt deelgenomen aan festivals in binnen- en buitenland. Vooral de festivals zijn fantastisch om mee te maken. Hier ziet men diverse verschillende culturen bij elkaar komen, en dan blijkt het maar weer dat muziek en dans verbroederd.

We zijn dan ook op zoek naar mensen die de folklore een warm hart toedragen. Ook harmonica en accordeonspelers zijn van harte welkom want zonder muziek kan er uiteraard niet gedanst worden. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog een gezonde manier is om in beweging te blijven.

Daarom organiseren we open oefenavonden om iedereen die interesse heeft kennis te kunnen laten maken met de folklore. Uiteraard staat bij ons de gezelligheid op de oefenavonden hoog in het vaandel. De avonden worden gehouden op de dinsdagen 2 en 30 oktober in zalencentrum Leuven in de landstraat te Aalten.
We hopen dan ook u van harte te mogen begroeten. De koffie staat klaar.


Contact Folkloristische Dansgroep De Klepperklumpkes Van 't Walfort

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share