Obbink Volvo BV J W

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Huppelseweg 4 , 7105 CJ Winterswijk Huppel, Gelderland

E-mail

Over Obbink Volvo BV J W

J.W. Obbink B.V. is verantwoordelijk voor het dealerschap van Volvo grondverzetmachines in de regio Oost-Nederland. Het bedrijf bediend een groot aantal klanten in onder andere de groenvoorzieningssector, agrarische sector, loon– en grondverzetbedrijven, recycling, wegenbouw en de houtverwerkingssector.

Naast de verkoop van nieuwe machines verzorgen wij ook de reparatie en het onderhoud van Volvo-grondverzetmachines. Met meerdere zeer compleet ingerichte servicewagens streven wij ernaar om ook het onderhoud op locatie zo snel en efficient mogelijk te laten verlopen.

J.W. Obbink B.V. hecht zeer veel waarde aan een goede relatie met haar klanten en probeert daarom samen met de klant voor elk probleem een oplossing te vinden. Door middel van flexibiliteit en creativiteit proberen we elke klant zo optimaal mogelijk de benodigde service te verlenen. Een voorbeeld hiervan is het op maat gemaakte constructiewerk dat we vrijwel aan elke nieuwe machine verrichten om zoveel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Obbink-Volvo-BV-1552657728339533/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Winterswijk Gelderland

Is Obbink Volvo BV J W in Huppelseweg 4, Winterswijk Gelderland 7105 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Winterswijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winterswijk Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winterswijk Gelderland, 7105 CJ, Nederland

 • Installatiebedrijf Simmelink

  Borculoseweg 15 NEEDE Winterswijk Gelderland 7161 GP

 • S.b.s

  Edisonstraat 3 Lichtenvoorde Winterswijk Gelderland 7131 PB

 • Supra-ratiopac

  De Eelinkes 25 Winterswijk Gelderland 7101 PZ

 • Sandros

  Scholeksterstraat 7 LICHTENVOORDE Winterswijk Gelderland 7132 DH

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3698417]