Rijschool Rout-Ine

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boterstraat 1 , 7101 DN Winterswijk, Gelderland

E-mail

Over Rijschool Rout-Ine

Vanaf april 2011 start in Winterswijk een nieuwe rijschool. De lessen worden gegeven door Ine Bolk. Ik heb 30 jaar leservaring binnen het lager- , voortgezet- en volwassenen onderwijs . Naast het reguliere onderwijs heb ik ook regelmatig gewerkt met mensen en kinderen met een beperking. Vanaf december 2010 heb ik de bevoegdheid tot rijinstructeur behaald. Om de leerling in de lesauto beter en gestructureerder te kunnen begeleiden heb ik daarna de RIS ( rijden in stappen) opleiding gevolgd bij de Verkeeracademie in Nieuwegein.

De lessen worden gegeven in een Hyundai i30 met een 1.6 motor. Een fijne comfortabele auto. Hij loopt lekker en de bediening gaat heel soepel. Door de 1.6 motor kun je vlot aan het verkeer deelnemen en is invoegen en inhalen ook op hogere snelheid geen enkel probleem. Het is bovendien een veilige auto met rondom airbags. De auto is uitgerust met ESP en ABS. Naast de dubbele bediening met rem en koppeling heeft deze auto ook een dubbel gaspedaal.

Rout-ine gaat geen lespakketten aanbieden. Het landelijk gemiddelde is op dit moment 45 lessen. De slagingskans met de RIS methode moet volgens het CBR kunnen uitkomen op 70%, ruim 20% hoger dan met het reguliere examen. Heb je al jaren op een tractor of een schakelbrommer gereden of heb je talent dan kun je soms met 30 lessen afrijden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Winterswijk Gelderland

Is Rijschool Rout-Ine in Boterstraat 1, Winterswijk Gelderland 7101 DN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rijlessen diensten in Winterswijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winterswijk Rijlessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winterswijk Gelderland, 7101 DN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815309]