Nieuwe general manager Q-linaire

Nieuwe general manager Q-linaire van Vion Q-linaire

Door: Vion Q-linaire  05-11-2007
Trefwoorden: Foodservice, Q-linaire, Nestle

Nieuwe general manager Q-linaire

Per 1 augustus 2007 heeft Koos Minnema, general manager Q-linaire, onze organisatie verlaten. Koos Minnema was sinds 1999 werkzaam in ons bedrijf. Eerst was hij verantwoordelijk voor Q-Linesse, een concept van verse vlugklaarproducten voor supermarkten. Vanaf 2001 was hij verantwoordelijk voor Q-linaire, de verkooporganisatie gericht op het Nederlandse foodservicekanaal. Koos heeft gekozen voor zelfstandig ondernemerschap en is nu werkzaam als franchisenemer van Kenneth Smit Training. Wij wensen Koos alle succes in zijn nieuwe functie en danken hem voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van VION.

De heer Henk Lefers treedt per 1 september 2007 bij Q-linaire in dienst als general manager Q-linaire. Hij is de opvolger van Koos Minnema. Henk Lefers geeft leiding aan de drie accountmanagers van Q-linaire en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de business unit VION Retail Nederland. Henk (45 jr.) was hiervoor, vanaf 1985, in diverse functies werkzaam bij Nestlé Nederland en bij Nestlé Benelux. Zijn laatste functie was Manager Kanaal Industrie / Large food producers bij Nestlé Benelux. Henk woont met zijn gezin in Gramsbergen.

Q-linaire, onderdeel van VION, is specialist op het gebied van diepgevroren convenience vleesproducten op de Nederlandse foodservicemarkt. Q-linaire werkt nauw samen met Dalco Food in Oss en ons Duitse zusterbedrijf Salomon Food World.

Wij wensen Koos en Henk alle succes met hun nieuwe uitdaging.

Trefwoorden: Diepgevroren Convenience Vleesproducten, Foodservice, General Manager, Nestle, Q-linaire,