Ork ork ork soep eet je met een…

Ork ork ork soep eet je met een… van Vion Q-linaire

Door: Vion Q-linaire  27-05-2009
Trefwoorden: Kwaliteit, Ambachtelijk, Soep

De nieuwe runderpoulet van VION Q-linaire is gemaakt van 100% rundvlees, ambachtelijk bereid, gegaard en verkrijgbaar in de varianten grof en fijn. Dit maakt het runderpoulet tot een ingrediënt dat van een soep een echte traditionele verssoep maakt. Behalve voor de soep is de runderpoulet natuurlijk ook een verrijking voor maaltijdgerechten als de Hollandse stoofschotel, een hachee of de jachtschotel.

De traditionele soepballen in de varianten rundvlees en half om half zijn geraffineerd traditioneel gekruid, gegaard en lekker rul van structuur. Dat geeft de soepballen een verrukkelijke vertrouwde smaak en zorgt voor een malse bite!

De gegaarde soepballen en runderpoulet kunnen op het laatste moment worden toegevoegd aan de soep. Hiermee speelt VION Q-linaire in op de wensen van de ambitieuze kok die graag met de beste ingrediënten werkt en daarbij hoge eisen stelt aan efficiency.

Soep met VION Q-linaire vleesproducten is vers als vroeger!

Meer informatie? Kijk op www.q-linaire.nl

Trefwoorden: Ambachtelijk, Gemak, Kwaliteit, Mals, Poulet, Q-linaire, Runderpoulet, Soep, Soep Met Ballen, Soepballen, Soepballetjes, Soepingredienten, Soepverrijkers, Soepvlees,