VION Q-linaire 1e in categorie Versgroepen

VION Q-linaire 1e in categorie Versgroepen van Vion Q-linaire

Door: Vion Q-linaire  05-11-2007
Trefwoorden: Foodservice, Vakkennis, Q-linaire

VION Q-linaire 1e in categorie Versgroepen

VION Q-linaire heeft de 1e plaats behaald in het FoodService Cooperation onderzoek in de categorie Versgroepen (agf, vlees en vis). Een onderzoek over de samenwerking tussen producenten en groothandels.

Het onderzoek is in het najaar van 2007 gehouden onder 10 grote Nederlandse foodservice grossiers en –combinaties. Er werden 108 foodfabrikanten gemeten, die werden gesplitst in negen categorieën waaronder versgroepen. In deze categorie, behaalde VION Q-linaire een 1e plaats met een gemiddeld cijfer van 7,33 voor betrouwbaarheid, 7,75 voor vakkennis en een 6,5 voor innovatiekracht.

FSCA beoordeelde VION Q-linaire als volgt: ‘Met afstand winnen zij in deze verscategorie de onderscheiding. Vooral dankzij de vakkennis over de Foodservice kanalen.’

Naast de 1e plaats in de categorie Versgroepen, behaalde VION Q-linaire ook een 10e overall plaats in het FoodService Cooperation onderzoek.

Het FoodService Cooperation-onderzoek moet bijdragen aan emancipatie en professionalisering van de foodservicesector. Het onderzoek is een initiatief van FoodService Instituut Nederland (FSIN) en de vakbladen Misset Horeca & Misset Catering.

Trefwoorden: Foodservice, Foodservice Cooperation Onderzoek, Fsin, Q-linaire, Vakkennis, Versgroepen,