VION Q-linaire kleurde de Nederlandse zorg oranje!

VION Q-linaire kleurde de Nederlandse zorg oranje! van Vion Q-linaire

Door: Vion Q-linaire  01-07-2008
Trefwoorden: Zorg, Vlees, Zorginstellingen

Het EK voetbal zorgde dit jaar voor veel plezier bij de diverse zorginstellingen in Nederland. Medewerkers en bewoners versierden kamers en gemeenschappelijke ruimtes en keken samen naar de wedstrijden. Ook de keukens en restaurants in de zorg kleurden oranje, mede door de EK actie van VION Q-linaire. Zij organiseerden in het kader van het EK 2008 een actie, waarbij klanten konden sparen voor Oranje artikelen.
Q-linaire, onderdeel van VION, is tevreden over de actie. Premiums als een EK voetbaltafel, een compleet oranje versierpakket en zelfs een origineel oranje leeuwenpak vonden gretig aftrek. De klanten die in de periode maart t/m juni een order plaatsten bij Q-linaire, maakten bovendien kans op een unieke oranje LCD TV. De winnaar van deze Oranje LCD TV is zorggroep Dignis van Lentis locatie Hamrikheem te Groningen.

Op bijgaande foto overhandigt Sebastian Boer, Account Manager van VION Q-linaire, de oranje LCD TV aan de heer Gelderloos, hoofd voeding bij zorggroep Dignis van Lentis locatie Hamrikheem.

Trefwoorden: Ek Actie, Foodservice, Hamrikheem, Lcd Tv, Oranje Actie, Oranje Premiums, Q-linaire, Vlees, Vleesproducten, Zorg, Zorggroep Dignis Van Lentis, Zorginstellingen,