Winterwarm Heating Solutions BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 8 , 7102 DZ Winterswijk, Gelderland

E-mail

Over Winterwarm Heating Solutions BV

Winterwarm is een naam waar vele bedrijven de winter warm mee doorkomen! Een naam die al jaren garant staat voor betrouwbare verwarmingstoestellen, gedegen advies, efficiënte levering en snelle service. Uiteraard voldoen alle producten aan de internationale normen en eisen. Door de marktontwikkelingen op de voet te volgen, is de eigen R&D afdeling voortdurend bezig het bestaande programma verder te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Winterwarm heeft hierdoor in Nederland een leidende marktpositie weten te veroveren; daarnaast wordt een groot deel van de omzet gerealiseerd door export.

Op zoek naar verwarming voor uw bedrijfshal?

Bij Winterwarm bent u aan het juiste adres! Onze Verkoop Binnendienst helpt u graag met vakkundig advies en een capaciteitsberekening voor uw bedrijfsruimte, en stuurt u op verzoek vrijblijvend diverse brochures toe. Het productenpakket van Winterwarm is zo uitgebreid, dat er ook voor uw situatie een passende oplossing is! Samen met zo’n 8 geselecteerde groothandelaren zorgen wij vervolgens voor een efficiënte uitlevering van de order.

Kwaliteit over de hele linie

De kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat ontwikkeling, productie en after-salesservice plaatsvinden onder het ISO 9001 kwaliteitssysteem. De onafhankelijk opererende kwaliteitsdienst voert op ieder verwarmingstoestel een intensieve eindcontrole uit. Voor installateurs een extra zekerheid dat het toestel na inbedrijfsstelling onmiddellijk goed functioneert. En mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan staat onze servicedienst u graag met raad en daad bij!

Direct gasgestookte luchtverwarmers

Al meer dan 150.000 Winterwarm luchtverwarmers hebben hun plekje ergens in Europa gevonden. U vindt ze in grote bedrijfshallen, magazijnen, sporthallen en speelparadijzen tot aan garages, showrooms en winkels.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Winterwarm Heating Solutions BV in Industrieweg 8, Winterswijk Gelderland 7102 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Winterswijk Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Winterswijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Winterswijk Gelderland, 7102 DZ, Nederland

 • J. Janssen

  Wheemerstraat 3 NEEDE Winterswijk Gelderland 7161 AN

 • De Jager Wonen

  Weurden 78 Winterswijk Gelderland 7101 NL

 • The Pianohouse

  Bleekwal 8 LICHTENVOORDE Winterswijk Gelderland 7131 DB

 • Assink Neede

  Haaksbergseweg 5 Neede Winterswijk Gelderland 7161 BD

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729988]