DSM strooit met kennis op Nutrinorm.nl

DSM strooit met kennis op Nutrinorm.nl van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  28-05-2009
Trefwoorden: Advies, Ontwerp, Design

Met de website Nutrinorm.nl biedt DSM Agro haar eindgebruikers uitgebreide informatie en advies op het gebied van bemesting, organische mest en kunstmest. De website bevat een Kennisbank Bemesting, Bemestingsadvies/reken-modules en strooitabellen. Met de bemestingsadviesmodules berekent de landbouwer kostenloos bemestingsplannen en krijgt hij bemestingsadviezen voor zijn bedrijf. Periodiek ontvangen de geregistreerde bezoekers de Nieuwsbrief Bemesting.

Samenwerking met online marketing manager
Colours vernieuwde de Nutrinorm-site op basis van het CMS Sitecore, middels een full-service traject, van ontwerp t/m hosting & support. Kenmerkend voor dit realisatie-traject was de zeer nauwe samenwerking met en betrokkenheid van Jac Steevens, online-marketing manager bij DSM Agro en functioneel “eigenaar” van Nutrinorm.nl. Op basis van zijn materie-deskundigheid en kennis/ervaring van/met de “oude” site, heeft Jac Steevens een bijzondere bijdrage geleverd.

Over Nutrinorm
DSM Agro produceert hoogwaardige stikstofhoudende meststoffen. Ook worden industriële producten geleverd. Het belangrijkste afzetgebied voor de meststoffen is Noordwest-Europa. Productie-locaties bevinden zich in Geleen en IJmuiden. Via tussenhandel/groothandel worden de producten verkocht aan de landbouwers.

Meer weten?
Kijk op http://www.nutrinorm.nl, http://www.colours.nl/diensten/techniek/sitecore.aspx of neem contact op met Colours!

Trefwoorden: Advies, Content Management, Design, Full Service, Hosting, Informatie, Kennisbank, Nieuwsbrief, Nutrinorm, Ontwerp, Sitecore, Support,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share