Internetbureau Colours benoemd tot Smartsite Preferred Solution Partner

Internetbureau Colours benoemd tot Smartsite Preferred Solution Partner van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  10-06-2009
Trefwoorden: Partner, Internetbureau, Smartsite

Seneca, leverancier van het content management systeem Smartsite, benoemt Colours tot Preferred Solution Partner. Met de benoeming tot Preferred Solution Partner intensiveert Seneca de strategische samenwerking met Colours. Al meer dan 10 jaar bedient Seneca de markt via een netwerk van onafhankelijke Solution Partners. De vooraanstaande positie die Seneca bereikt heeft, is mede te danken aan de intensieve samenwerking met onze Solution Partners, waaronder Colours.

Hoogste niveau van samenwerking
Preferred Solution Partners acteren binnen het Smartsite netwerk op het hoogste niveau. Colours beschikt over zowel de mankracht als de middelen om Smartsite gebruikers continuïteit en hoogstaande ondersteuning te bieden. Met de beschikbaarheid van een groot aantal gecertificeerde Smartsite consultants, biedt Colours als Preferred Solution Partners een continue, hoog en betrouwbaar serviceniveau, met klanttevredenheid als gevolg.

Volgende stap naar ‘ecosysteem’
Smartsite Preferred Solution Selling Partner embleem “Juist door nog intensiever en nadrukkelijker met onze partners samen te werken zijn we steeds beter in staat toegevoegde waarde te creëren voor onze klanten op basis van Smartsite. Op deze manier wordt tevens een volgende stap gezet in de ontwikkeling van een ecosysteem dat Smartsite als basis heeft. Dit ecosysteem biedt klanten de mogelijkheid, om met Smartsite als basis, diensten te laten implementeren en te laten onderhouden met een ruime keuze uit onafhankelijke partijen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat klanttevredenheid, kennisniveau en professionalisering van de dienstverlening naar een hoger plan wordt gebracht”, aldus Johan de Jong, CEO van Seneca.

Over Colours
Weten wat u beweegt en wat uw doelgroep beweegt; dat is voor Colours de basis van een succesvol internetproject. 70 ervaren internetprofessionals staan dagelijks voor u klaar: persoonlijk, creatief en met passie voor internet.

Colours implementeert sinds 1998 het CMS Smartsite voor klanten als Stork, Ten Cate, Daimler Chrysler, Gemeente Rotterdam, De Efteling en 9292ov. Voor de Johan Cruyff Foundation zette Colours als een van de eerste Smartsite iXperion in.

Trefwoorden: 9292ov, Daimler Chrysler, Ecosysteem, Fullservice, Internetbureau, Ixperion, Partner, Preferred, Smartsite,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share