Nieuw website CNV Publieke zaak online

Nieuw website CNV Publieke zaak online van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  19-05-2009
Trefwoorden: Website, Webdesign, Crm

Zaltbommel/Den Haag – De vernieuwde website van vakbond CNV Publieke Zaak is zaterdag 18 april 2009 de lucht ingegaan. Leden van deze CNV-vakbond worden op de website www.mijnvakbond.nl op hun wenken bediend met nieuws, digitale dienstverlening, ledenvoordelen en kunnen meediscussiëren op interactieve forums. Colours verzorgde het complete internetproject: ontwerp, bouw, hosting en optimalisatie.

Informatie op maat
CNV heeft duidelijk gekozen voor een nieuw inzicht op online gebied. “We willen onze dienstverlening beter op de kaart zetten. Voor ons is bescherming van de rechtspositie van onze leden een belangrijke kernwaarde. Met het beeldmerk van een sinaasappeltje willen wij duidelijk maken dat onze leden kunnen rekenen op bescherming van Vitamine CNV. Wij bieden onze leden een uitstekende dienstverlening. Daarbij hoort uiteraard ook een interactieve website”, aldus Joost Veldt, manager van de afdeling Beleid, Communicatie en Marketing van CNV Publieke Zaak. Snel en adequaat Door de indeling in sectoren (zorg, welzijn, overheid en marktsector) en thema’s (studenten, senioren, actieve leden) worden bezoekers snel en adequaat naar de voor hen interessante informatie geleid. Daarnaast geeft een inlog naar het extranet toegang tot het Vitamine CNV dienstenpakket: advies, arbeidscoaching, gezondheidtips, scholing, netwerken met collega’s en het updaten van persoonlijke informatie.

Full service: internetproject op topsnelheid
Door beide partijen gekozen voor een snelle projectaanpak. Na het vastleggen van de basisset van uitgangspunten is in een iteratief proces de website gebouwd. Vervolgens is binnen drie maanden de bouw gerealiseerd op basis van het Content Management Systeem Smartsite. CNV Publieke Zaak schakelde Someone, onderdeel van de LECTRIC Groep, in om te ondersteunen bij de contentmigratie. Nu de website live is blijft CNV samen met Colours continu statistieken meten om de website te optimaliseren. In de toekomst wordt de website gekoppeld aan het CRM en zullen de extranet functionaliteiten uitgebreid worden.

Project naar tevredenheid Colours
mag een tevreden klant toevoegen aan haar portfolio. In een klanttevredenheidsonderzoek is het project met een 8,5 beoordeeld. Een resultaat om trots op te zijn. Over CNV Publieke Zaak De vakbond CNV Publieke Zaak behartigt de individuele en collectieve belangen van de werknemers bij de overheid, zorg& welzijn en marktsector. Met circa 80.000 leden is CNV Publieke Zaak een van de grootste CNV-organisaties.

Over Colours
Colours bouwt en onderhoudt interactieve websites. Als full service partner biedt Colours: strategie & design, optimalisatie, e-commerce, techniek (Development), support&hosting. Resultaat? Spraakmakende internetoplossingen met rendement.

Meer weten?
Kijk op http://www.colours.nl
http://www.colours.nl/diensten/techniek/smartsite.aspx

Trefwoorden: Analytics, Contentmigratie, Crm, Crm Koppeling, Digitale Dienstverlening, Extranet, Forum, Full Service, Inlogomgeving, Interactief, Mijnvakbond, Optimalisatie, Smartsite, Snelle Doorlooptijd, Someone, Tevreden, Webdesign, Website,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share