Nieuwe website KPC Groep online

Nieuwe website KPC Groep online van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  16-07-2009
Trefwoorden: Website, Design, Concept

Zaltbommel/’s-Hertogenbosch - Colours heeft voor onderwijsadviesbureau KPC Groep een geheel nieuwe website ontwikkeld. De nieuwe website is overzichtelijk ingedeeld in onderwijssectoren, om de bezoeker snel naar de relevante pagina’s te leiden. Ook interessante publicaties en het aanbod van opleidingen en trainingen worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. De site is ontwikkeld op basis van Sitecore 6 in een full-service traject, van concept&design t/m hosting.

Over KPC Groep
KPC Groep, gevestigd te Den Bosch, is een landelijk opererend adviesbureau voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals schoolbesturen en -directies, instellingen voor kinderopvang, basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, praktijkonderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Ook werkt KPC Groep voor (regionale) samenwerkingsverbanden, provincies, gemeenten, het ministerie van OCW, bedrijven en non-profit organisaties.

Vanuit de missie ‘verstand van leren, gevoel voor mensen’ werken dagelijks zo’n 120 adviseurs aan duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van leren en onderwijs, bedrijfsvoering, professionalisering en management.

Over Colours
Colours bouwt en onderhoudt interactieve websites. Als full service partner biedt Colours: strategie & design, optimalisatie, e-commerce, techniek (Development), support&hosting. Resultaat? Spraakmakende internetoplossingen met rendement.

Trefwoorden: Concept, Design, Full-service, Groep, Hosting, Kpc, Kpc Groep, Onderwijsadviesbureau, Sitecore, Website

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share