Nieuwe website ondersteunt Campina op School

Nieuwe website ondersteunt Campina op School van Colours. The Internet Company

Door: Colours. The Internet Company  18-06-2009
Trefwoorden: Website, Design, Content Management

Het schoolmelk assortiment van Campina is onlangs aangevuld met vernieuwde zuivelproducten en vers fruit. De naam schoolmelk maakt daarmee plaats voor ‘Campina op School’. Colours realiseerde voor FrieslandCampina de website www.campinaopschool.nl.

Informatievoorziening
De vernieuwde website biedt informatie over ‘Campina op School’, producten en abonnementen. Daarnaast is er een speciale omgeving voor kinderen waar zij spreekbeurten, recepten, kleurplaten en traktatietips kunnen downloaden. De website is gebouwd in het Sitecore Framework dat eerder door Colours voor FrieslandCampina is ontwikkeld.

Gebruiksvriendelijkheid voor ouders en scholen
De nieuwe website biedt een verbeterde inlogomgeving. Ouders en scholen kunnen zich via de website aanmelden voor een ‘Campina op School’ abonnement en eenvoudig hun abonnement wijzigen. Denk hierbij aan de leerlinggegevens, assortiment keuze, betalingswijze en het drinkmoment van het kind. Voor scholen zit de verbetering in het beheren van de vakantieroosters en abonnementen.

Datakoppelingen
Colours heeft in samenwerking met Datlinq, de datawarehouse partner van FrieslandCampina, gezorgd voor een heldere datastructuur, datamigratie en de xml koppelingen. In het project is de koppeling met het datawarehouse van Datlinq, het SAP systeem van FrieslandCampina en het facturatie systeem gerealiseerd.

Over Campina op School
‘Campina op school’ wil goed eet- en drinkgedrag onder kinderen stimuleren door het aanbieden van gezonde tussendoortjes op school. 110.000 kinderen op 3000 scholen hebben een abonnement op ‘Campina op School’.

Over Colours
Colours bouwt en onderhoudt interactieve websites. Als full service partner biedt Colours: strategie & design, optimalisatie, e-commerce, techniek (Development), support&hosting. Resultaat? Spraakmakende internetoplossingen met rendement. Kijk op http://www.colours.nl voor meer informatie!

Trefwoorden: Content Management, Datakoppeling, Datamigratie, Datlinq, Design, Framework, Frieslandcampina, Gebruiksvriendelijk, Inlogomgeving, Sap, Schoolmelk, Sitecore, Website, Xml,

Contact Colours. The Internet Company

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share